im getting a fx5500 256mb wut should i do? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-27-2006, 11:47 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 64
Send a message via AIM to bogus
Default

wow i didnt knew they made 256mb versions of that card.
__________________

__________________
My AIM: [COLOR=\"Red\"]xxbogusboyxx[/COLOR]

[COLOR=\"Red\"]Perfect Dark Zero, F.E.A.R., and Guild Wars for sale: [/COLOR] http://www.techist.com/showthread.ph...hreadid=109244
bogus is offline  
Old 05-27-2006, 11:54 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

the 128MB versions are better.



I think.
__________________

__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 05-28-2006, 12:11 AM   #13 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,277
Default

I told you before that the 256mb versions of any older cards suck. The extra ram slows the card down considerately. I had an FX 5600ultra w/ 256mb of ram and its counterpart 128mb version raped it. Get the 29 dollar 128mb version which is cheaper and better. Dont go for looks cause that big aluminum HSF on it looks cheap and ****ty.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 05-29-2006, 10:23 AM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 79
Send a message via AIM to jhick40
Default

996 mhz, 512 pc133, 20gb, fx5500 :0
__________________
Intel Pentium 4 2.8ghz | Hewlett-Packard 085Ch (D530 SFF)
1024mb DDR400 | eVGA FX5500 128mb @ 300/495
Western Digital Caviar 40gb| 8x CD-RW | SB Audigy SE
jhick40 is offline  
Old 05-29-2006, 10:51 AM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

id say get the 128 version you may also be able to overclock higher with lower temps with less ram due to less heat generated. even if it is a small difference.
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 05-29-2006, 11:01 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

ok thanks..
__________________

__________________
2fast4u is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.