IBM Aptiva (AMD K6-2) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-23-2005, 02:02 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 57
Default IBM Aptiva (AMD K6-2)

Its an old computer and ive managed to overclock it via jumpers from 380 to 450 but when I run CPU-Z under the 'Clock' section, the Core Speed, FSB and Bus Speed always drop to '0' for a second or two then jump back up to 450. This even happened when I had it at defualt speeds of 380.

Why does that happen?
sick_unit is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.