I need some help with this.... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-26-2009, 11:23 PM   #11 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: I need some help with this....

I'd doubt it but you can try.
__________________

__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 02-27-2009, 05:57 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2008
Location: Lakeville, MN
Posts: 80
Default Re: I need some help with this....

nope it bsod'd after i increased the southbridge voltage
*sigh* im out of ideas now.....
__________________

Balishang is offline  
Old 02-27-2009, 09:55 PM   #13 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: I need some help with this....

did you do what I said? Overclock one at a time
__________________

__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.