I need help extremely badly. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-07-2005, 08:42 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

You just bought that case for a penny?
__________________

__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 07-08-2005, 09:09 AM   #12 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

Quote:
Originally posted by KorKwin
The pin layout varies from manufacturer to model. Go to Asus' website and find the manual for your board if you lost your real one. The .pdf usually has the pin layout in there somewhere.
Not for USB, it is the same across the board. It has to be universal, or else you would have to get proprietary cables and such to use them with different things.

http://www.frontx.com/cpx108_2.html

There is a little graph on how they should be connected. It is the same on every mobo. Just remember red white green black, left to right.
__________________

Him is offline  
Old 07-08-2005, 09:18 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 320
Default

Quote:
Powmax 450W PSU
Theres the problem
__________________
Grayfox is offline  
Old 07-08-2005, 09:20 AM   #14 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

Quote:
Originally posted by Grayfox
Theres the problem
Care to share why? You cant just tell him that is the problem, but not tell him why it is the problem or how to fix it.
Him is offline  
Old 07-31-2005, 01:12 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 20
Send a message via AIM to paintballphreak
Default

I just thought I should post to say I figured out what's wrong...I totally forgot to put the spacers in before installing the mobo Thanks for everyones help.
paintballphreak is offline  
Old 07-31-2005, 01:19 PM   #16 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

Yeah, I was about to say that your case was shorting out your motherboard, I'm suprised no one else mentioned it...
__________________

__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.