I Just Spent $1975 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-16-2004, 07:05 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

If you want to give me $495 for a Seagate Cheetah 73.4GB 15K SCSI hard drive, I would be happy to take it. I had a limited budget, I bought my computer parts with money I earned for graduation. If you would have done it different, I respect that, and I respect your opinion. But you need to realize that not everybody can afford a SCSI that has decent capacity. I got the best I could with the money that I had available. If I was really getting the fastest components available, I would have spent 5 or 6K on parts, got an FX-53 with 2GB Corsair Extreme Series memory, that 73.4GB Cheetah, liquid cooling, etc. Next, are you are going to go harrassing the little guy who builds a rig for only $1000?
__________________

beedubaya is offline  
Old 06-16-2004, 08:07 PM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 319
Send a message via AIM to Wartorment
Default

Ignore him, and give us some benchmark! (01/03)
__________________

Wartorment is offline  
Old 06-16-2004, 08:12 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 584
Default

Thats a really decent system... but i have one question : does the Mobo have Onboard NIC?
__________________
A+ Core Hardware, Software Certified (May 13 2005)
the new beast...

AMD Athlon XP 3200+ Barton running at 2.16 Ghz.
GeForce MX 4000 (mainly takes the load off the main system)
Creative Labs Audigy 24-bit sound.
Some Case from tigerdirect
512 MB Ultra DDR RAM.
80GB Seagate HDD
LiteOn CD-RW / DVD ROM drive.
currently looking at a litescribe drive at staples, due to its ability to label the CD shortly after being burned.
mrdinkel is offline  
Old 06-16-2004, 09:10 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Thats a really decent system... but i have one question : does the Mobo have Onboard NIC?
Yeah...10/100/1000 Mbps
beedubaya is offline  
Old 06-17-2004, 04:20 PM   #15 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

beedubaya I am sorry I made you angry from my comments about your new computer. Every once in a while I see people who post threads about how they spent a fortune on a new computer with the vert BEST components available. Every time I always see them overlook the hard disk.

From my experience the hard disk can cripple a system even if you have the fastest processor or memory. You may not notice the slowdown because ATA133 is very fast, but if you benchmarked the speed of your computer now and after the upgrade that it is a huge improvement.

I know you can't afford it or maybe don't even care. I guess I get ticked at people who like to brag about how their stuff is so much more awesome than everyone else's that I start to pick them apart to look for flaws. It's a bad personality trait I have and I am aware I offend people more than I should. I am not writing this because I was forced to, this apology is coming directly from me to you. I am sorry for the harsh attitude I took with you. hopefully I can try to avoid that next time.

I would have posted this in a PM, but it keeps saying my character count is over 1000. mrdinkel your question seemed odd about onboard NIC until I realized you were trying to break the tension on this thread, thanks
ekÆsine is offline  
Old 06-17-2004, 08:52 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Apology accepted, i guess we all have personality flaws the get the best of us if we let them.
beedubaya is offline  
Old 06-17-2004, 09:02 PM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

I got the Thermaltake Xaser III Case in today! Very large piece of equipment. Only one thing was broken on it and that isn't worth sending it back for a replacement.
__________________

beedubaya is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.