I Hate Windows but... - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-25-2005, 06:24 PM   #21 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
People recommend it because it's simply the best brower ever made. I don't know if you realize, but Avant Browser is just like a reskin of IE, it uses the same core, and the same basic interface.
Hell no firefox isn't the best browser...it's utter crap...that's why Avant browser is GOOD is because it's easy, non-clunky and really basic like IE but doesn't have the generic security flaws...not to mention when I tried using firefox the webpages were suddenly displayed different, these forums for one, and ALSO hasn't there been a lot of talk about a security hole within firefox that won't be fixed?

That browser is absolute crap
__________________

Nubius is offline  
Old 09-25-2005, 08:27 PM   #22 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

SP2 works fine if you keep your Windows completely up-to-date, and aren't using old hardware.

Firefox is great, but it is still just a browser. The customizable factor that the extensions brings is the best part.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 09-26-2005, 12:08 AM   #23 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

My reasons that SP2 is bad.

It hogs alot of ram, when I boot my computer up, I have 790mb free, but when I had SP2, I only had 600 after that. So do I really want to sacrifice 190mb for little or no performance gain????? So after my calculations, I have approx 424mb tied up in the OS, that is alot...

That stupid security center thing bugs me, keeps on telling me that I dont have a firewall and or antivirus. Which I have both.

As soon as I started Adobe premiere up, I had instability issues, and my firewire card would not capture anything at all, and my camcorder would not "handshake" with the computer. <- I dont blame it

Boot up time is slower, and the shutdown times seemed a little bit faster. But SP2 is bad, why would you want to install something that hogs resources like that and gives you nothing in the way of performance???????
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 09-26-2005, 12:12 AM   #24 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

Because of all the little security fixs before you take the computer back online.......
c0rr0sive is offline  
Old 09-26-2005, 12:21 AM   #25 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

You mean all of those security holes in XP?

Dont get me started on those, I looked at most of the updates... and they are complete BS.

90% of updates that they have do not apply to me or a good amount of anyone else. Complete junk.

1 update said that it fixed an exploit, it prevents a buffer overflow attack when you are running Visual C++ and having a netmeeting at the same time.... Well let me ask you this...... Anybody here do that at the same time? I doubt that the majority people here have even had a netmeeting and or scratched the surface of Visual C++.
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 09-26-2005, 12:36 AM   #26 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

I'm always having a net meeting while coding in Visual C++....I thought everyone did
Nubius is offline  
Old 09-26-2005, 01:08 AM   #27 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

Yea but them worms and **** that can get in around some of the security fixs, believe it or not the blaster worm still lurkes on the internet lol.....
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.