I got a PC-V1000 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-29-2004, 08:51 PM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default I got a PC-V1000

I got the case of my future PC, a Lian Li PC-V1000

I want to put in a Window, what do you think, should I get one of Lian Li's side panels with a window or should I get a window kit?

can anybody think of a way I could mod it appart from putting in a Window?

here's the case
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-29-2004, 09:16 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Bah, that's WAY the hell too much to pay for a case. They are nice cases and the AMD64 system I built I suggested the customer get one and his was $125 but had the slideable motherboard tray. For the price of that case they should have left that function in there and pisses me off ( even though I don't own a lian-li) that they'd remove that awesome function. There's no point in spending that much on a case that doesn't even have THAT great of functionality and practicleness....I personally don't see why they gave it 10 out of 10 I dun like it!

Sry to bash your case apok Back to your question though....it really depends....would you rather 'mod it' or simply order a seperate part? Depends on what you'd rather do with your time. If you order the window you know it'll match, and if you get a kit there's a chance of scuffing the outside of your existing panel I say, but really you gotta ask yourself if you'd rather simply order it and have it delivered to you or go geek style and mod it in there yourself.
__________________

Nubius is offline  
Old 10-29-2004, 10:17 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

well I do but I don't want to put in my own window, it is less expensive and looks good that way but you can't reverse it once you do it

*edit* I was thinking of putting handles on the top so I can carry it around and take it to LAN's
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-30-2004, 01:18 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 546
Default

I think I saw some reviews on that case that said the ide/sata, audio and usb cables have a hard time reaching the mobo in that case.

Also from the looks of it I think its a server case but It's set up pretty awesome!! The "muffler" on the back is pretty spiffy too. Looks Sweet!

Newegg's PCV1000B has a window if you want. http://www.newegg.com/app/ViewProduc...112-511&depa=1
__________________

Musjunk22 is offline  
Old 10-30-2004, 05:50 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

holy cow, 270 for that case? no friggin way!! but thats an interesting concept with the PSU at the bottom of the case:
jaksback is offline  
Old 10-30-2004, 08:50 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 670
Default

looks pretty good, so whens the next lot of hardware going to arrive?
__________________
<img src=\"http://i25.photobucket.com/albums/c62/HAVOC2k5/Sempron_Userbar.png\">
Raekwon is offline  
Old 10-30-2004, 06:00 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

I think that is way too much to pay for a case inwhich your cables might not reach =/
Nubius is offline  
Old 10-30-2004, 07:22 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I live in australia, where it is normally $350 but I got it for $296
looking inside it I don't think there would be an issue with the wires not reaching the motherboard, they seem long enough to me, reaching the top of the case
do you know anywhere in Australia I can get one of Lian Li's window?
- and I got the silver one, not the black one
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-30-2004, 11:41 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 546
Default

You should just mod it. You can make it any shape you wan then. Why would you want to reverse it?
__________________

Musjunk22 is offline  
Old 10-31-2004, 05:00 AM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 670
Default

because it might not look quite like he wanted it to?...

i'm not saying you're crap at modding apokalipse, just that not everything turns out quite like you imagine it will
__________________

__________________
<img src=\"http://i25.photobucket.com/albums/c62/HAVOC2k5/Sempron_Userbar.png\">
Raekwon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.