I got my rig to 8C ON AIR!!!!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-31-2004, 10:22 PM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

Yea but try it, it's hard!
__________________

__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 08-31-2004, 10:26 PM   #22 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

Or do you mean the whole thing? I made it in less than 2 mins.
__________________

__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 08-31-2004, 10:46 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 372
Default

lol i made this in 3
__________________

<i>Never underestimate the power of stupid people in large groups</i>
Gl\l0m!$h is offline  
Old 08-31-2004, 11:18 PM   #24 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

Well that's great, I did mine in paint, and your's isn't correct. The insulated tube is much bigger, and it just goes to the case, cpu is to hard.
__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 09-01-2004, 12:25 AM   #25 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 372
Default

all right not braggin but mine was done in paint and i woulda made it go to the cpu but the cutaway looked unnatural, lol neways its ur idea so i was sure i was gonna get some of it wrong
__________________

<i>Never underestimate the power of stupid people in large groups</i>
Gl\l0m!$h is offline  
Old 09-01-2004, 05:05 AM   #26 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Ok guys first one to make it in 3D Studio max gets a cookie.....and yeah having the window AC unit will produce condensation in your computer...wouldn't really recommend it. You could always make an intercooler......make a square box that has the same liquid in it that you use in water cooled kits....have a copper tube running in it through one side, and on the inside it'd be somewhat like a coil...so the copper coil is suspended in this cooling liquid basically. I don't know...I wanted to be cool like everyone else and draw up some plans so I did =P



Hope I did the image thing right. Anyway theres a liquid that works on the same principle as a lava lamp...when its cool it falls and when its heated it rises....So....fill the box that you see with this liquid with a copertube going straight down ontop of the copper base for the processor...and heat should be pulled up through that..but not only that use the copper tubing and also fill that with the same liquid and have it continually moving through its loopage...it should do it through natural 'convection' don't know the right word I'm lookin for. Anyway yeah.......
Nubius is offline  
Old 09-01-2004, 04:41 PM   #27 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default Re: I got my rig to 8C ON AIR!!!!!

Quote:
Originally posted by Musjunk22
I was just sitting here surfin the forums and I had my AC on and was freezing. I thought hey it keeps me cold how about my comp? So I opened it up put it on the table next to my AC and opened up Speedfan. Speedfan read temps from 12C to 8C. Just to let you know... I don't have any problem with cooling even with my cpu oced it stays at 22C idle. If you don't beleive me heres a screenshot:

http://www.imagevenue.com/my.php?loc...&image=5fd95_8 Celsius02.JPG
wat is your temperature without the a/c on ur comp?
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 09-01-2004, 04:48 PM   #28 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
Ok guys first one to make it in 3D Studio max gets a cookie.....and yeah having the window AC unit will produce condensation in your computer...wouldn't really recommend it. You could always make an intercooler......make a square box that has the same liquid in it that you use in water cooled kits....have a copper tube running in it through one side, and on the inside it'd be somewhat like a coil...so the copper coil is suspended in this cooling liquid basically. I don't know...I wanted to be cool like everyone else and draw up some plans so I did =P



Hope I did the image thing right. Anyway theres a liquid that works on the same principle as a lava lamp...when its cool it falls and when its heated it rises....So....fill the box that you see with this liquid with a copertube going straight down ontop of the copper base for the processor...and heat should be pulled up through that..but not only that use the copper tubing and also fill that with the same liquid and have it continually moving through its loopage...it should do it through natural 'convection' don't know the right word I'm lookin for. Anyway yeah.......
WHOA! u are an artist! neway, thats pretty kewl, but i do have one question, what would make the liquid cool? it would just get hotter and hotter rite?
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 09-01-2004, 05:24 PM   #29 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 332
Send a message via ICQ to gizmo90
Default

my dad has a CNC [Computer Numerical Control] machine shop.
the motherboard on this machine is like 5 ft. by 3 ft. one of the machines had a AC unit in it.

{by the way... how do u insert a pic or a link into a post reply}
__________________
Want a Gmail invitation?? Email me at gizmo90@gmail.com

Funny or Stupid Videos...u choose!
gizmo90 is offline  
Old 09-01-2004, 06:56 PM   #30 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 372
Default

vb code but that 3d thing looks very nice but im gonna bet wut u used did most of i 4 u right?
__________________

__________________

<i>Never underestimate the power of stupid people in large groups</i>
Gl\l0m!$h is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.