I Did It!!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-24-2008, 12:16 AM   #11 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: I Did It!!!

More solder isnt what matters. You can have all the solder on a role and that wont make a difference. Connection is what counts.

I mean it looks okay. But i still haev my doubts. Low res photos i can not be sure of anything.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-24-2008, 04:46 PM   #12 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default Re: I Did It!!!

Well guys, I've got some pretty good news - seems that my repairs did the trick I'm currently posting from my 'master' rig, not the PII system anymore.

I took the risk and tried it out, first just the card and mobo alone, then the ram, then the cpu and I was able to boot up to BIOS and the display worked fine.

I had a couple of false alarms, first I forgot to hook up the PCI-e power connector to the card, so I got this really loud constant shreaking beep from my motherboard that I initially though was a resistor about to explode. Also, I tried to boot up without an HSF on the gpu or cpu (I was too lazy to install them) and I was able to boot up into BIOS but it obviously shut itself once it reached the heat threshold. Then I got a weird CMOS error, that just required me to load up optimized settings and now everything works.

I booted into Windows and stressed the card and it was perfectly stable, so I installed the Accelero S1 + Turbo Module, and boy is it something, my temps dropped and where I only was able to OC my card to a max of 795 I can now hit 820! My temps never go over 40 on load, it's great! I can't wait to do some vmodding.

As for the cpu, I've lapped the cpu and heatsink, I don't have airflow configured yet, but out of case I'm getting 35 degrees idle with one fan on the hsf, so I'm hoping for good things once I have everything set up.

This the least blurry photo I could get. I'll take better ones once I get my hands on my dad's camera :
__________________

__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Old 02-24-2008, 05:03 PM   #13 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: I Did It!!!

I was right.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 02-24-2008, 08:12 PM   #14 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default Re: I Did It!!!

Quote:
Originally Posted by Merkwürdigliebe View Post
Also, I tried to boot up without an HSF on the gpu or cpu (I was too lazy to install them) and I was able to boot up into BIOS but it obviously shut itself once it reached the heat threshold.
You sir are a retard...
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 02-24-2008, 08:18 PM   #15 (permalink)
Wizard Techie
 
Drizzt's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Somewhere inbetween FL and NY
Posts: 3,187
Send a message via AIM to Drizzt
Default Re: I Did It!!!

LOL!


But congrats and good job, hope it doesnt blow up anytime soon
__________________
CPU:Q6600 G0 @ 3.7Ghz (410x9 w/1.475v)
Motherboard:Asus P5E X38
Memory:2x2GB OCZ Reapers DDR2 1066
Graphics Card:GTX460 768MB @ 880/1760/2000
Hard Drive:2x WD Black 1TB
Power Supply:Xion 800W
Case:3DAurora
CPU cooling: H50
GPU cooling: Best Stock Cooling I Have Ever Had
Monitor:24" LG
Drizzt is offline  
Old 02-24-2008, 09:00 PM   #16 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default Re: I Did It!!!

Quote:
Originally Posted by aspire.comptech View Post
You sir are a retard...
dude, give me a break, I'm an amateur here I trusted that the built-in safety mechanism would trigger once it got too hot anyway, I was really just testing real quick to see if I could boot up into display, which I did, and I installed the heastinks right after
__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Old 02-24-2008, 09:04 PM   #17 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: I Did It!!!

Quote:
Originally Posted by Merkwürdigliebe View Post
dude, give me a break, I'm an amateur here I trusted that the built-in safety mechanism would trigger once it got too hot anyway, I was really just testing real quick to see if I could boot up into display, which I did, and I installed the heastinks right after
Or the built in safety would go out along with the CPU...
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 02-24-2008, 09:13 PM   #18 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default Re: I Did It!!!

Alright, alright, I get the point.. I won't run my stuff without out heatsinks, I'm sorry Now let's just move on..

Thanks to all that made their input, really appreciate it.
__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Old 02-25-2008, 12:57 PM   #19 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 302
Default Re: I Did It!!!

Quote:
Originally Posted by stonesoncoke View Post
Hey ppl I am new here. just reading and am impressed so far. Can anyone help me change the entire windows user interface from english to chinese
....Go to the control panel and click on languages, just change the language from english to chinese.
__________________
Current Gaming Rig Running Windows 7 Ultimate
Q9450 @ 3.0GHz 1.200v // Gigabyte EP45T-UD3P // 3GB Kingston 1800Mhz DDR3 9-8-8-24-2T //
Thermaltake Toughpower 850W // 2 Raptor X's in RAID 0 // Antec Twelve Hundred Case
GTX 275 // Xigamatek Rifle 120mm // Creative XtremeGamer X-Fi
dark strike1 is offline  
Old 02-25-2008, 01:31 PM   #20 (permalink)
Ninja Stargate Addict
 
Da Viksta's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oxford/Leeds (UK)
Posts: 431
Send a message via MSN to Da Viksta
Default Re: I Did It!!!

i dont see the point of doing all that to ur card in the first place to be honest - if it aint broke, dont fix it! but then again, i dont have the expertise to do that either...
__________________

__________________
CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 @ 3.4GHz
Motherboard: Foxconn Blackops X48
Memory: 8GB DDR3 (1361MHz)
Graphics: ATI 5850 1GB GDDR5
Hard Drives: 1 x 500GB, 1 x 1TB
Case: Antec 900
OS: Server 2008 R2 64bit
Da Viksta is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.