I cant my E6320 past 2.94 - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-07-2007, 07:37 PM   #31 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: I cant my E6320 past 2.94

Quote:
Originally Posted by b1gapl View Post
1.I didn't know you could game while SMP. I always avoided it, thinking it would mess up the SMP, or slow it down.

2.Also is it ok, to be doing stuff while Orthos is running?...because I do Orthos too, but avoided doing anything while it's running, thinking it might mess up the stress test.
1. It will slow it down but Ive never encountered any problems when gamming. Including Playing games Like farcry, COD2 and supreme commander on max Settings. And Ive had as many as 700 units on supreme commander.

2. Nothing Like gamming, Maybe web broswing or IMing. Maybe listening to music. But Ive never tried. I just use my labtop when my main rig is stress testing.
__________________

Ste is offline  
Old 06-07-2007, 08:58 PM   #32 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 154
Default Re: I cant my E6320 past 2.94

where do i change the timings on a DS3 mobo?
Sorry if thats really stupid but i cant seem to find them.
__________________

__________________
E6320 @ 3.290
8800GTS 320mb
DS3
G-skill NQ's 2x1gb
Samsung 19in
XCLI 500w
WD 250GB SATA
Thermaltake Xaser 3 full tower
3DMark06 10667


raiders_best is offline  
Old 06-07-2007, 09:08 PM   #33 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: I cant my E6320 past 2.94

Once you are at the main CMOS/BIOS Screen you need to press Ctrl and then F1 to show the RAM timmings in the MIT section.
Ste is offline  
Old 06-07-2007, 09:15 PM   #34 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 154
Default Re: I cant my E6320 past 2.94

well i set the timmings i will do a quick stress tes then a longer one overnight.
__________________

__________________
E6320 @ 3.290
8800GTS 320mb
DS3
G-skill NQ's 2x1gb
Samsung 19in
XCLI 500w
WD 250GB SATA
Thermaltake Xaser 3 full tower
3DMark06 10667


raiders_best is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OCing E6320 on Gigabyte GA-965P-DS3 advancedgeek Overclocking and Modding 5 06-06-2007 06:08 PM
torrents cant get past 2kb/s suicide007 Computer Networking and Internet Hardware 8 05-30-2007 11:07 PM
difference between e6600 and e6320 siddanth3 New Systems | Building and Buying 16 05-22-2007 12:39 AM
Can't get past 2.5Ghz on C2D Nechen Overclocking and Modding 5 04-11-2007 05:30 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.