I cant get the heatsink on :( - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-22-2005, 08:40 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 435
Default I cant get the heatsink on :(

I just got my amd64 today but i can get the heatsink/fan on. Its go two things that need to be clipped to the base and i can only get one of the to clip on. The other one wont go on even with loads of force.

Any ideas?

Its the stock heatsink/fan btw.
__________________

chrisgill369 is offline  
Old 06-22-2005, 08:51 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 435
Default

Its ok i got it on now. Do the retail ones need some sort of thermal paste or is the stuff on the bottom of the heatsink its replacement?
__________________

chrisgill369 is offline  
Old 06-22-2005, 09:08 AM   #3 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

the little pad on the bottom of the heatsink is its replacement yes. The pad sucks though, if you can, scrape it off and use arctic silver paste
jseber1982 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.