I am in gaming heaven - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2006, 04:22 PM   #11 (permalink)
MechEng Extraordinaire
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,027
Send a message via AIM to cwiz
Default

Quote:
Originally posted by The General
Well I already drive an 06 G35 and I am married so I'm not exactly in the market for "poon" ... I think I might just do this.
sorry mrs. general, lol

married, drive a g35, and drop 5k on a computer ever 6months?dude, what r u like... a ceo or a crack dealer or something?!
j/k

mo power to ya, u know what ur doin... you might be better served to wait for ati's card...nvidia will prob drop their prices
__________________

__________________
Change the world
upgrading...
PS3 -> Folding as we speak Team# 64582
cwiz is offline  
Old 12-01-2006, 09:29 PM   #12 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

Quote:
Originally posted by The General
E6600, 2GB G.Skill HZ's, 2 x 74GB Raptor, 3 x 250GB Caviar, 7900gt, Asus P5N32-SLI SE Deluxe, 700w OCZ GameXStream, Lian Li pc-61, 2 x dvd burners, etc... you were asking me, right?
Well your set, just get the 8800gtx's and wait on the quad core.
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 12-01-2006, 09:49 PM   #13 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default

nice setup man....making me jealous...
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 12-02-2006, 10:41 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Whirlwind's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,400
Default

Nice set up Dante, enjoy your new rig.

I had the same problem on Doom and I found out that you can change the resolution in the game console and that will solve your problem of the settings always going back to low.

While in the game hit CTRL,ALT,TILDE all together to bring up the console.

r _mode 8 {1600x1200}
r_mode 7 {1280x1024}
r_multiSamples {AA}
vid_restart {type in that after making your changes}

there should be one space after each command, for instance
r_mode 8 {one space between mode and 8}

This will do the trick for you...good luck and have fun gaming with your new pc
__________________
Cooler Master CM Stacker Case
Asus P8Z68 V Pro/Gen 3
Intel i5-2500K
Cooler Master V6 GT Heat Sink
8 GB G-Skill DDR 3 1600
GTX 570 SLI
Asus Xonar Essence STX Sound Card
Grado RS1i & AKG Q701 Headphones
MAD EAR + HD Headphone Amp
Corsair CMPSU 850 Watt
Western Digital Black 500 GB
Crucial M4 64 GB SSD For Windows 7 64 Bit
Samsung 2494SW 24" LCD
Logitech G5 Mouse
Logitech G110 Keyboard
Whirlwind is offline  
Old 12-02-2006, 10:44 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Whirlwind's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,400
Default

Dante, also let me know if you get the AA and HDR working on that card together.....I heard the 8 series cards would do both, but I would like to hear it first hand.....thanks.
__________________
Cooler Master CM Stacker Case
Asus P8Z68 V Pro/Gen 3
Intel i5-2500K
Cooler Master V6 GT Heat Sink
8 GB G-Skill DDR 3 1600
GTX 570 SLI
Asus Xonar Essence STX Sound Card
Grado RS1i & AKG Q701 Headphones
MAD EAR + HD Headphone Amp
Corsair CMPSU 850 Watt
Western Digital Black 500 GB
Crucial M4 64 GB SSD For Windows 7 64 Bit
Samsung 2494SW 24" LCD
Logitech G5 Mouse
Logitech G110 Keyboard
Whirlwind is offline  
Old 12-04-2006, 03:30 AM   #16 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

I have an 8800GTS, and in Half-Life: Lost Island or whatever it's called, the one level demo thing, HDR disables if you set AA in game, but setting AA with nvidia drivers did the trick.

HDR + AA = true

Though I still see no reason why it wouldn't be possible before.
The General is offline  
Old 12-04-2006, 12:53 PM   #17 (permalink)
Super Techie
 
Dante_Caligari's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 444
Send a message via MSN to Dante_Caligari
Default

^^^Does that work in Oblivion?
__________________
<img src="http://i43.photobucket.com/albums/e372/dante_caligari/newsig_7_expL.jpg">
<font face=tahoma color=red size=1>Knowledge is power.</font></td></table>
Dante_Caligari is offline  
Old 12-04-2006, 12:57 PM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Dante_Caligari's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 444
Send a message via MSN to Dante_Caligari
Default

Quote:
Originally posted by Whirlwind
Dante, also let me know if you get the AA and HDR working on that card together.....I heard the 8 series cards would do both, but I would like to hear it first hand.....thanks.
nHancer supposedly works, but I have not tried it yet. I think that you need a current version of the .net framework for it to work:

http://www.nhancer.com/forum/viewtopic.php?t=148

http://www.nhancer.com/

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
__________________
<img src="http://i43.photobucket.com/albums/e372/dante_caligari/newsig_7_expL.jpg">
<font face=tahoma color=red size=1>Knowledge is power.</font></td></table>
Dante_Caligari is offline  
Old 12-04-2006, 01:04 PM   #19 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Quote:
Originally posted by Dante_Caligari
^^^Does that work in Oblivion?
I don't have Oblivion.

Should I go buy it and try? I mean, is it a good game or what? I don't really like RPGs, I mostly just like FPS.
The General is offline  
Old 12-04-2006, 04:19 PM   #20 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by The General
I don't have Oblivion.

Should I go buy it and try? I mean, is it a good game or what? I don't really like RPGs, I mostly just like FPS.
i hated oblivion.... to me, it was just a terrible game... when i play a game i need good voice acting and all that... especially considering its an rpg.. they did a terrible job with sounds.. any of them.... and leaving grass on looks like crap... lol,

anyway enough of graphical and sound complaints!

i didnt get very far.. seeing as i hated it the first hour i played it..
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.