Hypertransport Question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2006, 12:07 PM   #1 (permalink)
True Techie
Join Date: Aug 2006
Posts: 176
Default Hypertransport Question

My board has a K8M800 chipset, with an advertised 800mhz HTT/FSB and a 533Mhz North-South bridge. Overclocked from 200 to 225 gives me a 900Mhz HTT/FSB and a 600Mhz North-South bridge, and it runs fine.

I found a setting in the bios, LDT to AGP Lokar that was set to 800, but had an option for 1000, so of course I had to see what that did. I booted into windows, and all of a sudden I had a 1125 HTT/FSB, but still had a crappy 600Mhz North-South bridge.

Is running my 800Mhz chipset at 1125Mhz a bad idea? Just wondering..
StillwaterIT is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.