How's this MB for OCing - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-12-2008, 09:10 PM   #11 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: How's this MB for OCing

The I45 is sick. The only bad thing you can say about it is the clashing colors of the memory slots lol.
__________________

__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 11-12-2008, 09:24 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: How's this MB for OCing

do you guys trust newegg's open box products?

the I45 board is up there for 104 bux, open box. sounds like a pretty good deal.
__________________

Squirtis is offline  
Old 11-12-2008, 09:26 PM   #13 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: How's this MB for OCing

open box is a bit of a toss up.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 11-12-2008, 11:37 PM   #14 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: How's this MB for OCing

the worst that can happen is you get no accessories and a sucky overclocking board because some schmoe didn't like it. I have no experience w/ open box but I would take a stab at one. Worse case scenario you sell it for what you got it for
__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 11-13-2008, 01:01 AM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: How's this MB for OCing

before i go and buy a new Motherboard, does anyone know a reliable way to test a CPU to see if it's fried or shot from poor OCing?

Mine never got too hot, i have cooling set up proper. I just don't want to get a new MB to find my problems were happening with my CPU, but a messed up post screen where none of my SATA ports will load, immediately made me think it was my MB.
Squirtis is offline  
Old 11-13-2008, 02:18 AM   #16 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: How's this MB for OCing

if you have a computer store around you like fry's, microcenter you can purchase it, try it and return it. Unless you have some other skt 775 cpu's. You could purchase a cheap one on ebay to test
__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 11-13-2008, 02:09 PM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: How's this MB for OCing

but have you ever heard of CPU issues causing a post screen to mess with SATA ports?

it just doesn't make sense to me.

it feels like i'm getting little lock ups in windows too. like when i first boot and boot firefox , it doens't wanna launch and stops responding.
Squirtis is offline  
Old 11-13-2008, 02:18 PM   #18 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: How's this MB for OCing

If I had to guess I would put my money on the mobo. Like I said you can purchase a cheap 775 mobo to test or if you have a friend that has parts you can test. Once you boot and go into bios it should recognize whats plugged in. If you want to try you can update the bios but I doubt it'll help. It is worth a try though. Try running your cpu,ram under stock settings and see how it runs
__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 11-13-2008, 03:12 PM   #19 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: How's this MB for OCing

well i just ordered an I45, if i'm still getting the issue, i can either send back the I45 or i can just sell my used evga 680i comfortabley knowing it wasn't my MB that was messed up.

will i have to reinstall vista 64 when just swapping out my motherboard?

thanks for the help guys.
__________________

Squirtis is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hows This Look? (Build Suggestions) Irish Pilot New Systems | Building and Buying 8 07-13-2008 06:29 PM
Hows this for a gaming laptop replacement at $1200? LightingBird Laptops and Notebooks 11 11-18-2007 10:26 AM
How's this moniter? MaV II DARK II New Systems | Building and Buying 27 10-23-2007 09:14 PM
Hows this for a gaming comp vanhalen New Systems | Building and Buying 19 09-07-2007 03:36 AM
Hows this LCD for $250? b1gapl New Systems | Building and Buying 57 04-18-2007 12:39 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.