How will this Computer be for gaming. - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-11-2004, 10:47 PM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by Nvidia fan boy
hmm i bet my computer will pwn it.
definetly..it was faced off against a 4000+ at stock...and it just barely won. i think it had like a 10fps gain in doom3 and tied in many CPU benches like sandra or w/e. lost against FX on another test.
__________________

__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 11-11-2004, 10:50 PM   #22 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

Lol plus have you looked at what im packing? Im deff not running stock plus my cpu runs at 42 degress.
__________________

Nvidia fan boy is offline  
Old 11-11-2004, 10:53 PM   #23 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by Nvidia fan boy
Lol plus have you looked at what im packing? Im deff not running stock plus my cpu runs at 42 degress.
waht cooling u have? i got mine to 28C with room fan lol...only for a few mins though. usually around 38C.
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 11-11-2004, 10:58 PM   #24 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

i have the voodoo hexx custom water cooling plus im running my FX-55 at 2.9ghz.
Nvidia fan boy is offline  
Old 11-12-2004, 12:57 AM   #25 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 14
Default

In reference to the 128 mb 9800 pro running faster than a 256 mb 9800 pro. This is true because the memory released on 256 9800 pro is generally slower. Not sure on the specifics, but I've read countless reviews on it.
marlfox is offline  
Old 11-12-2004, 08:03 AM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by marlfox
In reference to the 128 mb 9800 pro running faster than a 256 mb 9800 pro. This is true because the memory released on 256 9800 pro is generally slower. Not sure on the specifics, but I've read countless reviews on it.
you mean the chips they use get less bandwidth or sumthin'? i would imagine so, they skimp on quality ram chips to provide 2X the physical ram...i'd rather go with 128mb as i dont game much and am still using a 64mb 128bit card lol
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 11-12-2004, 05:24 PM   #27 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

Yea thats what happened w/ the old 5600 ultras and 5800 ultras. the ram had slower clock speeds and the chip werent that great.
__________________

Nvidia fan boy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.