How will this Computer be for gaming. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-10-2004, 09:19 PM   #11 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

well nice choice in system. thats some damn fine ram and vid card. I would say a Thermaltake silent boost fpor the cpu.
__________________

Nvidia fan boy is offline  
Old 11-10-2004, 09:29 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 5
Default

Tigerdirect doesn't have the silent boost, how about the themaltake polo 735 or the silent tower???
__________________

friesenlips is offline  
Old 11-10-2004, 09:48 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

silent tower.
Nvidia fan boy is offline  
Old 11-11-2004, 04:56 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 12
Default

Hey im also new to the forums and I had a question about Intel or AMD for gaming? Im going to get a new computer system aswell but im unsure which to decide. And which is the BEST for performance in the AMD?


Thnks for all the assistance in the future.
Muhammud6918 is offline  
Old 11-11-2004, 03:36 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 33
Default

What do you want in HS performance or silence if you want the best out there XP-120 is the best out there both for INTEL and AMD
5 3 l< 0 is offline  
Old 11-11-2004, 09:06 PM   #16 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

the AMD FX-55 is best for AMD buddy but it cost alot.
Nvidia fan boy is offline  
Old 11-11-2004, 09:47 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Anyone seen the new P-M chip??? With mods and a new DFI board it can get up and past 2.8ghz ~40C with a $30 cooler. it'll beat a stock 4000+...which is sumthin for a lil' mobile chip.
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 11-11-2004, 10:22 PM   #18 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

yea but can it handle DDR2?
Nvidia fan boy is offline  
Old 11-11-2004, 10:28 PM   #19 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by Nvidia fan boy
yea but can it handle DDR2?
it's still 32-bit...im not sure what type of memory it uses as the DFI board it runs on is not even out yet and still in "beta" mode. but i imagine it uses regular DDR...even thought they compared ti to a 4000+.

http://www.dfi.com.tw/Press/press_he...33.jsp&SITE=UK

it uses DDR333 i believe...pretty slow but stil very good performance. odd....
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 11-11-2004, 10:45 PM   #20 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

hmm i bet my computer will pwn it.
__________________

Nvidia fan boy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.