How well does an AMD x2 4200 overclock? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-16-2007, 03:19 PM   #31 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

looks that way
__________________

Nick is offline  
Old 09-16-2007, 03:22 PM   #32 (permalink)
cuPWNED
 
commandercup's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: N.VA
Posts: 1,465
Send a message via AIM to commandercup Send a message via MSN to commandercup
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

Quote:
Originally Posted by lancec2c30 View Post
^ you musta got a crappy chip then.
probably just have to reapply the thermal paste or reseat the HSF, too lazy right now so I'm fine with 2.65 at the moment
__________________

commandercup is offline  
Old 09-16-2007, 03:24 PM   #33 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

ok guys took a few shots of the screen im greeted with(sorry there so big)





Might be worth noting its a Compaq pc underneath all my mods, so maybe stuff is locked or limited access?
jonny_uk is offline  
Old 09-16-2007, 03:57 PM   #34 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

locked and limited

i have your monitor
Nick is offline  
Old 09-16-2007, 04:16 PM   #35 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

Quote:
Originally Posted by nickm926 View Post
locked and limited

i have your monitor
so thats why im lacking all those options you guys talk about? and also this means i cant do any overclocking at all with this mobo, right? bit of a bummer but not the end of the world, its fast enough for playing bf 2142 on max settings so im happy, until i do a major upgrade in the near future.


And yes these samsung screens are great arent they
jonny_uk is offline  
Old 09-16-2007, 06:00 PM   #36 (permalink)
cuPWNED
 
commandercup's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: N.VA
Posts: 1,465
Send a message via AIM to commandercup Send a message via MSN to commandercup
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

Quote:
Originally Posted by jonny_uk View Post
so thats why im lacking all those options you guys talk about? and also this means i cant do any overclocking at all with this mobo, right? bit of a bummer but not the end of the world, its fast enough for playing bf 2142 on max settings so im happy, until i do a major upgrade in the near future.


And yes these samsung screens are great arent they
is the mobo a stock computer one?

most hp, dell, compaq, gateway etc. computers provide mobos without overclocking capabilities to save money on cheap mobos and so you don't void your warranty
commandercup is offline  
Old 09-17-2007, 06:48 AM   #37 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

Quote:
Originally Posted by commandercup View Post
is the mobo a stock computer one?

most hp, dell, compaq, gateway etc. computers provide mobos without overclocking capabilities to save money on cheap mobos and so you don't void your warranty
yeah thats what i said, its basically a Compaq bought from pcworld but obviously with upgraded parts by yours truely! but the mobo i havent upgraded because i didnt need to, so theres no way i can overclock then?
jonny_uk is offline  
Old 09-17-2007, 07:53 PM   #38 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

not the way you should. but, there is a way.
clockgen.
back your stuff up first.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 09-17-2007, 08:02 PM   #39 (permalink)
cuPWNED
 
commandercup's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: N.VA
Posts: 1,465
Send a message via AIM to commandercup Send a message via MSN to commandercup
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
not the way you should. but, there is a way.
clockgen.
back your stuff up first.
dear jesus, here comes the software overclocking

gl with that :P

just upgrade to a nice AM2+ board in a couple weeks so your a bit future proof since Phenom will use AM2+
commandercup is offline  
Old 09-17-2007, 10:34 PM   #40 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: How well does an AMD x2 4200 overclock?

hey man he asked.
i didnt say i would do it. i just told him that he could do it.
he cant use his cpu in an am2 socket, because its an s939 4200.
look at the ram specs on his main bios page.
so, buying a new am2+ board would require a new cpu and new ram.
thats waaaaaaaaay more expensive than clockgen lol. plus, if it blows up (it wont jonny im just freakin you out) he has a good excuse to buy new stuff.
and agena and kuma will work in plain ol am2 as well. the high end fx will use socket f (retarded).
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
amd athlon 64 X2 4200+ overclock Norcent Overclocking and Modding 37 09-16-2007 08:58 PM
AMD loses another executive Wildside New Systems | Building and Buying 21 09-06-2007 03:42 PM
Why I Overclock QuaziBee Overclocking and Modding 10 08-22-2007 11:15 PM
Safe overclock speed? Haoming Overclocking and Modding 6 08-01-2007 12:20 AM
wanting to overclock my E6420 Snake64_009 Overclocking and Modding 12 07-16-2007 03:43 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.