How much I could overclockt his POS cpu/mb? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-26-2007, 06:07 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Brinson's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,195
Default How much I could overclockt his POS cpu/mb?

Would be an interresting cheap expiriment in OC. Never done it before...I'm not much for the whole spending money on computers. My current POS pc serves me fine, and I was on celeron 600mhz system before it until it basically fell part on me.
__________________

__________________
Antec 300 Illusion
430w Antec Earthwatts
AMD Q4 640 Propus
2x4gb Patriot DDR3 1333
750gb Seagate 7200.11 Hard Drive
Brinson is offline  
Old 06-26-2007, 06:17 PM   #2 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: How much I could overclockt his POS cpu/mb?

i say 4.0ghz. but i dont know. your sh**ty ram could inhibit you. or, if your mobo is so sh**ty, it could hold you back. your sh**ty stock psu may be a problem as well. hopefully your p4 isn't so sh**ty as you say.
if you dont care about it, overvolt it, crank up the clock, and watch it melt. then, buy a computer that is not so sh**ty.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 06-26-2007, 06:45 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
QuaziBee's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 660
Default Re: How much I could overclockt his POS cpu/mb?

dont forget to melt that 4xAGP card into its socket!
__________________
Network Administrator /
Project Coordinator
Moli Industries LTD.
www.rapidts.com
QuaziBee is offline  
Old 06-26-2007, 07:09 PM   #4 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: How much I could overclockt his POS cpu/mb?

and take the heatsink off! Actually I have seen Dells with Prescotts on stock settings melt. The smell of burning silicon is terrible!.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 06-26-2007, 07:11 PM   #5 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: How much I could overclockt his POS cpu/mb?

Silicon Smoke...Don't breath this "willitblend inside joke"
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.