How far did you OC your CPU? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
View Poll Results: Which processor do you think is better for games and for running a dedicated server?
Dual Intel Xeon 3.0Ghz 1 7.69%
Athlon X2 4800 12 92.31%
Voters: 13. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-11-2006, 05:16 AM   #21 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Don't increase the voltage too much if you have a P4 Northwood. They will die.

@ BiGyLiLuPdAmIdL:
The board you linked supports AGP8x and PC3200.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 01-11-2006, 09:08 AM   #22 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

Quote:
Originally posted by TheMajor
Don't increase the voltage too much if you have a P4 Northwood. They will die.

@ BiGyLiLuPdAmIdL:
The board you linked supports AGP8x and PC3200.
Oh lol. I know that, I was saying that my motherobardd now only has agp 4x and pc2700 ram. My main question is will the msi one be better for overlcocking?
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 01-11-2006, 09:25 AM   #23 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Quote:
Originally posted by gaara
You guys do realize that overclocking is not limited to AMD right?
There are processor manufacturers other than AMD??
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 01-11-2006, 09:51 AM   #24 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by BiGyLiLuPdAmIdL
Oh lol. I know that, I was saying that my motherobardd now only has agp 4x and pc2700 ram. My main question is will the msi one be better for overlcocking?
Yes
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 01-11-2006, 12:42 PM   #25 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

Quote:
Originally posted by gaara
You guys do realize that overclocking is not limited to AMD right?
... waddya mean....?

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 01-11-2006, 03:11 PM   #26 (permalink)
Ultra Techie
 
Disillusion's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 810
Default

As I type this, I am currently (i think) on my way to a stable over clock from 2.4 GHz to 2.6 GHz, so 200 MHz so far. I think my power supply is garbage so it's preventing me from going much further.
__________________
CPU: Intel i7 2600k @ 4.4 GHz
Cooler: Cooler Master V8
Mobo: ASRock Z68 Extreme3 Gen3
RAM: Corsair Vengeance 16 GB DDR3 1600 MHz
GPU: EVGA 560 Ti
HDD: Cruicial M4 SSD 128 GB
HDD 2: WD VelociRaptor 300 GB
PSU: Corsair TX650w
Case: Corsair 600T Graphite Series
Disillusion is offline  
Old 01-11-2006, 04:07 PM   #27 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

mine was stock cooling...

it should only count if it ran stable...

I have gotten mine to boot at 2.4Ghz - that's 530Mhz... but it froze soon after I opened the start menu...
Juice Daddy is offline  
Old 01-11-2006, 04:26 PM   #28 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 363
Send a message via AIM to chevytrucknut
Default

Anyone know how far an average 165 opty will OC? Mines being delivered tomorrow or friday, and I haven't seen anyone post about it.

Thanks
__________________

__________________
the old system...
OPTERON 165
EVGA GeForce 6600GT
Enermax Whisper II 535W PSU
Big TYPHOON
1.2 TB
1GB Ram
Chaintech VNF4 Ultra
chevytrucknut is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.