How far did you OC your CPU? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
View Poll Results: Which processor do you think is better for games and for running a dedicated server?
Dual Intel Xeon 3.0Ghz 1 7.69%
Athlon X2 4800 12 92.31%
Voters: 13. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-10-2006, 07:01 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

700Mhz on my 2800 newcastle..... stock cooling.... and believe it or not, the motherboard is my limit....
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 01-10-2006, 07:31 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 378
Default

My cousin's CPU went from 2.0 to 2.55GHz. So close to a FX-55 ..
__________________

__________________
ilovesocks is offline  
Old 01-10-2006, 09:56 PM   #13 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,281
Default

Idk how i managed 500 on each but i did lol.
1.92-2.6ghz on 2600+ AthlonXP = 500mhz
2.0-2.5ghz on 3800+ X2
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 01-10-2006, 10:21 PM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: NY, USA
Posts: 771
Default

who voted 1100 or higher?
__________________
  • AMD FX 8350 Black Edition
  • XFX R9 390 8GB
  • 16GB (8x2) GSKILL DDR3 1866mhz
  • GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+
  • Aspire X-Plorer Silent Case
  • PC Power & Cooling Silencer 610W Continuous
  • 180GB Intel 520 SSD
  • Vizio 32" TV (1920/1080)/Acer P221W 22" Widescreen LCD (1680/1050)
Twizted_3kgt is offline  
Old 01-10-2006, 10:49 PM   #15 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

A liar. Unless somebody on TF has a CABNE 0528 opty, or chilled water cooling or something of the sort, you aint gona get an OC like that. Besides, 99% of people who have that stuff all hang out ot xtremesystems.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 01-10-2006, 10:57 PM   #16 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

You guys do realize that overclocking is not limited to AMD right?
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 01-10-2006, 11:03 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

900MHz on my XP-M, well KIND of 1GHz, it's 1.8GHz stock and I got it to boot at 2.8GHz and it'd go into windows but would freeze as soon as you started prime95, so I only considered my 100% stable OC of 2.7GHz which would be 900MHz......stupid freakin venice only did 575MHz. XP-M was air cooled
Nubius is offline  
Old 01-10-2006, 11:15 PM   #18 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

I oced my sempron 2800+ which is stock at 2000mhz to 2200mhz.
That is as far as i can go with my crappy pc chips M825G motherboard. I have arctic silver on it too and it still is not stable. It is only at like 36c too but my mobo for some reason just cant handle it it wont boot when i put it past 2200mhz. I am buying a MSI refurbished mobo. Even though it is sokcet A it is cheap and i cant stand this pc chips one.It only has agp 4x, and supports only pc2700 ram too. Do you think i will be able to overclock more with this mobo?

http://www.mwave.com/mwave/viewspec....iteria=BA20514
__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 01-10-2006, 11:22 PM   #19 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: NY, USA
Posts: 771
Default

Well I've booted at 3.2...couldn't do much...but it booted...didn't know that counted for anything.
__________________
  • AMD FX 8350 Black Edition
  • XFX R9 390 8GB
  • 16GB (8x2) GSKILL DDR3 1866mhz
  • GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+
  • Aspire X-Plorer Silent Case
  • PC Power & Cooling Silencer 610W Continuous
  • 180GB Intel 520 SSD
  • Vizio 32" TV (1920/1080)/Acer P221W 22" Widescreen LCD (1680/1050)
Twizted_3kgt is offline  
Old 01-11-2006, 03:41 AM   #20 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 54
Default

i got my P4 3.0ghz to 3.5Ghz.
im limited by my mobo. need more voltage.
__________________

__________________
P4 3.00Ghz/HT 1Mb Prescott OC\'ed to 3.50Ghz
ASUS P4S800-MX
1024Mb DDR 400 PC3200 [2x512mb]
Western Digital 80Gb 7200rpm
Seagate Barracuda 160Gb 7200rpm
Seagate Barracuda 200Gb 7200rpm
Nvidia Geforce 6200 256Mb
LiteOn 12x DVD + R/RW
480W PSU
JamesR is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.