How exactly do I overclock/underclock? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-23-2003, 07:25 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2
Default How exactly do I overclock/underclock?

All help is greatly appreciated.

---
ONE PIECE RULES!!!! ARGH!!! ..must...have...pirates....ARGH!
__________________

Ranc is offline  
Old 12-23-2003, 07:55 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

Firstly, if you have to ask how to do it, you probably shouldn't.

Secondly, are you trying to over/under-clock your system or a video card?
__________________

__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 12-23-2003, 11:13 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

sure i agree partly, but if nobody ever tells him how will he ever know? (other than google). have a peek:

http://forums.extremeoverclocking.co...threadid=20942
ekÆsine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.