how do i fit 120mm into a 90 mm slot - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-22-2005, 08:29 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default how do i fit 120mm into a 90 mm slot

hey guys i was gona get a 120mm radaitor but i relized i only have a 90 mm slot is there a way 2 fit this on there? please respodn asap ty
__________________

bigtimeballer50 is offline  
Old 02-22-2005, 08:31 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

You have another thread just like this, why post again?

AS I stated, make your own adapter, one side fitting a 90mm slow and the other side alloting space for a 120mm unit, you may be SOL if you can't fit the 120mm because of the dimensions of your case. GL
__________________

__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 02-22-2005, 08:32 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

i dont understand thats y i posted again
bigtimeballer50 is offline  
Old 02-22-2005, 09:59 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

Dude, then you post you dont understand in the same thread... I gave you a little picture to help you understand.
__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 02-22-2005, 10:40 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

forget it i dont need it no more
bigtimeballer50 is offline  
Old 02-23-2005, 04:24 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 296
Default

you can just buy an adapter
__________________

AMD Athlon 64 3200+ \"Venice\"
ASRock 939Dual-SATA2
2GB OCZ Platinum DDR400
eVGA 256mb 6800GT
ANTEC 430watt TruePower 2.0
WD 160GB 8MB cache HDD
NEC 16x Dual Layer DVD+/-RW
xteam02001 is offline  
Old 02-23-2005, 05:37 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by xteam02001
you can just buy an adapter
yah should only be liek $2.99, and they are pretty easy to make as well if you have the right materials.
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 02-23-2005, 05:47 PM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Didnt know that they made adapters to go from 90 to 120....
c0rr0sive is offline  
Old 02-23-2005, 06:07 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

http://www.adpmods.com/case-modding/...cat=149&page=1

its overpriced, and i think shipped from the UK...but they make them cheaper.
__________________

__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.