Hot 7900GT? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-21-2006, 02:28 AM   #11 (permalink)
Build Guru
PP Mguire's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: DFW Texas
Posts: 26,017

THey are fine. Like ive said before GPUs are made to handle 120c. THey are not your processor so getting to hot dosent really matter that much. Just make sure it dosent reach 120c and youll be fine. Somebody on here said they had a 6600GT that was full load at 100 i believe.

"Resolution is just a number." #Ubisoft Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire Mechwarrior Online = Thunderson PSN = PP_Mguire

Need Descent and Mechwarrior buddies!
If I helped you, give a thanks! ↓
Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 06-21-2006, 02:44 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
CntdwnToExtn's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Parents Basement...Still
Posts: 1,746
Send a message via MSN to CntdwnToExtn

i'm doin' 47C-51C durin' idle.

[110.7896] Getting up from chair
[112.8798] Walking to fridge
[118.5234] Opening Fridge
[119.1439] CntdwnToExtn panic - no beer: Fridge empty!

CntdwnToExtn is offline  
Old 06-21-2006, 05:32 AM   #13 (permalink)
Lord Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH

LOL 50-55C idle, 70-75C idle :shocked:

But i can't get the darn stock heatstink off to put AS5 !!!
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 06-21-2006, 09:15 AM   #14 (permalink)
Master Techie
reggie_da_man's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567

Why? Is it like super glued on? It shouldn't be that hard.

reggie_da_man is offline  
Old 06-21-2006, 11:43 AM   #15 (permalink)
Lord Techie
gurusan's Avatar
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan

hmm...after running for about 24 hours it idles at 50c now. ANy idea why there's a difference?
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 06-21-2006, 12:03 PM   #16 (permalink)
Master Techie
reggie_da_man's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567

I don't know why it does that but it's the same with my CPU. It always drops a few degrees after a bit of time.


reggie_da_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.