hmm why am i bothering with my fx 60 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-05-2006, 01:49 PM   #1 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default hmm why am i bothering with my fx 60

I guess i should just sell it and my boards and get a conroe lol. No sense trying to keep up with it when it wont happen. Just seeing the super pi times from the conroes on here makes me sick.

Conroe with phase change should be able to rock. My only prob is that i have ati vid cards. lookin on newegg, i am not having any luck
__________________

jseber1982 is offline  
Old 10-05-2006, 01:51 PM   #2 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

ah this sucks so bad, if i wanna go conroe, im gunna have to ditch my graphics cards
__________________

jseber1982 is offline  
Old 10-05-2006, 02:02 PM   #3 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

on second though,, it aint worth the upgrade lol. i will wait about 6 months to a year, then it will be worth it
jseber1982 is offline  
Old 10-05-2006, 02:12 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

What? Why would you need to switch video cards to get a conroe? Most boards for Conroes are crossfire boards, the SLI ones suck at overclocking.

Just go get an E6300, DS3 and some nice RAM and you'll be able to kill anyone on the forum.
The General is offline  
Old 10-05-2006, 02:47 PM   #5 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

hmm i was looking on newegg for socket 775... 2x pcie slots with an ATI northbridge, and it didnt come up with any
jseber1982 is offline  
Old 10-05-2006, 02:49 PM   #6 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

a 6300? do they really overclock that well?
jseber1982 is offline  
Old 10-05-2006, 03:11 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

OHH, yeah the Intel 975x and some 965p chipsets support Crossfire.

You should be able to get an E6300 to more than 4ghz on phase change... Idiotec had his E6400 to 3.7Ghz on air!

Although, my E6600 at 3.4ghz is faster than an E6400 at 3.7ghz, so maybe you should get an E6600 and overclock it, although that'd be more money.
The General is offline  
Old 10-05-2006, 03:14 PM   #8 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

E6600 + phase change = awesome OC...
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 10-05-2006, 03:21 PM   #9 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

i think im gunna order some stuff tonight.. here is my list

ASUS P5W DH DELUXE
Intel Core 2 Duo E6600 Conroe
mushkin eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 4-4-3-10
jseber1982 is offline  
Old 10-05-2006, 03:26 PM   #10 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

i have always done all of my ocing on amd.. **** i havnt owned an intel since hmm well i had a 233mhz pentium.. Overclocking is pretty much the same right?
__________________

jseber1982 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.