Higher budget - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-10-2005, 09:28 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 50
Default

I already got one you see?
It's very nice.
__________________

BAD AI is offline  
Old 06-10-2005, 10:44 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

CPU AMD 64 3500+ venice core

Mobo DFI lanparty UT nF4 ultra

CD/DVD burner PLEXTOR 8m cach cd/dvd burner

HDD Maxtor Diamondmax 10 200g

Headphones Sennheiser DJ HD212

Keyboard Saitek Eclipse

Mouse Razer Diamondback

RAM Twin MOS 1gb 512 x2 X2

GFX BFG tech 6800GT (click for the rest of the name)

$40 for Lighting and accents

$10 for cables

$100 for case

first, you only need 1 gig of ram, two gigs won't give you any more performance that you can feel

eVGA gfx cards tend to become more recommended since they're built by nvidia; and plus the BFG's OC is so small you can just do it yourself without risking anything

NEC 3510A > plextor; seagate/WD > maxtor

what power supply do you have? nice? those glow in the dark $10 aspire ones??? those wn't work

you'll need a 24pin psu to assure stability, and look into pouring $80-120 into a new psu

i'll suggest the antec TP II 500W or ocz powerstream 520W
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 06-10-2005, 10:47 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 50
Default

I have an unknown working 600W 24 pin that a friend sold me for $30
BAD AI is offline  
Old 06-11-2005, 12:59 AM   #14 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

unless that 600W has the name "OCZ powerstream" or "PCP&C" on it, buy a new one

however, those psu's are $200+, so i doubt he gave u a good one

anyones, you're gonna need a new one
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 06-11-2005, 01:12 AM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

you might want an Evga or Leadtech VGA and you can overclock it and I'm almost sure it'll be cheaper
__________________

__________________
GrimReaper23 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.