Hidden/Unactivated CPU - Ram Link Option? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-11-2009, 12:18 AM   #11 (permalink)
cuPWNED
 
commandercup's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: N.VA
Posts: 1,465
Send a message via AIM to commandercup Send a message via MSN to commandercup
Default Re: Hidden/Unactivated CPU - Ram Link Option?

meh, good things can happen!

If I got a tornado on my Xigmatek 1283... then maybe 1.6? :laughing:
__________________

__________________
Q9300 - HD 4870 - 4GB Crucial Ballistix Tracers - 1TB Samsung Spinpoint F1 - Corsair 650TX - Foxconn P45A-S
commandercup is offline  
Old 01-11-2009, 12:25 AM   #12 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: Hidden/Unactivated CPU - Ram Link Option?

lol.. I doubt it man.. Even with a good wc'ing setup 1.6/1.7 wouldn't be worth it unless you're trying to take the superpi crown..
__________________

__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Old 01-11-2009, 12:31 AM   #13 (permalink)
cuPWNED
 
commandercup's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: N.VA
Posts: 1,465
Send a message via AIM to commandercup Send a message via MSN to commandercup
Default Re: Hidden/Unactivated CPU - Ram Link Option?

eh? I had myself a decent wc setup a while back and I did 1.62 24/7 on my E2200
__________________
Q9300 - HD 4870 - 4GB Crucial Ballistix Tracers - 1TB Samsung Spinpoint F1 - Corsair 650TX - Foxconn P45A-S
commandercup is offline  
Old 01-11-2009, 12:42 AM   #14 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default Re: Hidden/Unactivated CPU - Ram Link Option?

Poor thing.


o.O
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 01-11-2009, 12:54 AM   #15 (permalink)
cuPWNED
 
commandercup's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: N.VA
Posts: 1,465
Send a message via AIM to commandercup Send a message via MSN to commandercup
Default Re: Hidden/Unactivated CPU - Ram Link Option?

Quote:
Originally Posted by CrazeD View Post
Poor thing.


o.O
LOL!

My E2200 was a beast! He could've done 1.7... although he'd probably go around 80C...
__________________
Q9300 - HD 4870 - 4GB Crucial Ballistix Tracers - 1TB Samsung Spinpoint F1 - Corsair 650TX - Foxconn P45A-S
commandercup is offline  
Old 01-13-2009, 02:20 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default Re: Hidden/Unactivated CPU - Ram Link Option?

The newer ballistix tracers suck with overclocking from what I have seen, but the older ones work just fine, thankfully i have the old school ones :-p
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What To Look For When Buying Computer Components Luke Monitors, Printers and Peripherals 25 01-07-2009 09:09 PM
Problem with RAM / CPU. zukster Hardware Repairs and Troubleshooting 6 08-11-2008 09:43 PM
CPU help. Can some one explain them? White_Wolf System Upgrades 8 07-25-2008 08:49 AM
SLI ready RAM? Is it any better? What does SLI mean for RAM? StealthTools Overclocking and Modding 12 04-17-2008 09:27 PM
My Comp Won't Read My RAM - Help Please SabakuNoTaira Hardware Repairs and Troubleshooting 3 03-17-2008 12:59 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.