Help!, New PC dosen't work! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-23-2003, 11:12 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1
Unhappy Help!, New PC dosen't work!

I recently built a computer consisting of an ASROCK (Socket A) motherboard and corresponding AMD Athlon 2600+ processor. The computer also has 512Mb DDR memory, 350W PSU, 128Mb Nvidia Graphics card, DVD-ROM drive, 40GB 7200rpm harddrive and standard floppy. When I powered up the computer, all the fans (case fan, cpu cooler and graphics card fan) ran, the connected monitor clicked on. After about five seconds with no display on the monitor the PC switched off. It has done this every time I have tried it. I have tried with different Ram and also with the unessential devices disconnected. I have also tried it with a different graphics card. However still no luck! I have spoken to some other people about this, but they cannot offer any more advice. Can anybody help me? Please!!!!!
__________________

bags is offline  
Old 08-23-2003, 11:39 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,015
Default

proceed as "micro" suggested,.when these mobo mounting screws get grounded you wont be able to boot your pc. i use 2 layers of scotch tape.
devlish96 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.