Help - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-04-2004, 10:37 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 117
Default

just got it.
__________________

__________________
\"Veni,vidi,vici\"
Veritas is offline  
Old 12-05-2004, 08:34 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 126
Default

it wouldn't be static between the case and the motherboard, it might be a grounding problem, To test this take everything out of the case and try it on a piece of cardboard. If it works now you may have left a standoff in the back of the case that does not line up with a hole in the mobo. Remove the standoff and try it again. if there are no standoffs in wrong places try installing the motherboard in the case with the little paper washers that usually come with the case. I still agree that it is most likely a power supply problem, if you have anotherone laying around give it a try before buying a new one.

Josh
__________________

__________________
<img src=\"http://dc.liquidninjas.com/dc/ln_dc_sigs.php?xfahuser=Josh18657&xfahteam=13285\" >
Josh18657 is offline  
Old 12-05-2004, 10:16 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 117
Default

For some reason i only have 3 of those paper washers but ill try the cardboard thing.
__________________
\"Veni,vidi,vici\"
Veritas is offline  
Old 12-05-2004, 10:46 AM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 117
Default

Cardboard didnt work so i guess ill have to buy a new psu.
__________________
\"Veni,vidi,vici\"
Veritas is offline  
Old 12-06-2004, 12:39 AM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 128
Send a message via ICQ to Smokin-A.I. Send a message via AIM to Smokin-A.I. Send a message via Yahoo to Smokin-A.I.
Default

i agree , its most likely the psu , and if you can get an antec ..go for it ..they will take a beating before giving up
__________________
if its not artifical intelligence, why have it?
Smokin-A.I. is offline  
Old 12-06-2004, 07:38 PM   #16 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 117
Default

Ya i saw a few different Antecs as Best buy, so ill probably end up getting one of them.
__________________

__________________
\"Veni,vidi,vici\"
Veritas is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.