HD LED Question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-08-2003, 10:08 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2
Default HD LED Question

I have a Raid setup in my PC and I have heard that you can hook LEDs directly to harddrives. I have 4 hds in the raid and would like a LED for each drive to dress up the front of my case.... I run 80 gig Maxtors and Western Digitals. Does any know what jumpers it is....

Thanks....
__________________

Varmit57 is offline  
Old 01-04-2004, 11:42 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 87
Send a message via AIM to radguy
Default

Where Did you hear this?
__________________

__________________
<b><center>|My Current System ( till i get more money)|</center></b><p>
Ahanix Platinum XP Case (Modded)
S-ATA 80GB HD 7200 RPM
52X48X52 CDRW
16X DVD+r/-r
512 (2 x 256) PC 3200 DDR Ram 400 mhz
CP technologies i865APE Mainboard (ya i kno nobody has heard of it)
p4 2.66 800mhz WITH HT oc\'ed to 2.99ghz
geforce fx 5200 128 mb agp 8x (ya i kno bottom of the line but i oc\'ed it the best i could)
Windows XP Home Edition SP2 (SP2 in my opinion sucks when you first get it)
Realtek AC97\' Onboard Audio
JMW 17\" Flat \"Screen\" (not panel) Monitor
P4 Approved 450 Watt power supply

Im doing ok for a 15 year old, rit?
http://www.ratemypc.net/pictures/img40c64cbc90148.jpg
radguy is offline  
Old 01-04-2004, 12:54 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 52
Default

I think it would require some soldering. They have connected an LED to a hard drive by soldering. It's an Xbox mod, and probably the same concept.
http://www.xbox-scene.com/articles/hdd-led2.php
__________________
\"And thats the way it was...\"

<newpc>
550watt PSU w/ 2 LED Fans
X-Viper Case
NFII Infinity Ultra Mobo
</newpc>
Rasker is offline  
Old 01-09-2004, 07:56 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 28
Default

???
Jetta-GT- is offline  
Old 01-15-2004, 09:04 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 590
Send a message via AIM to Shrapnill
Default

http://www.zapwizard.com/ide/
__________________
System specs? Lets just get down to it people:

My penis is bigger than yours.
Shrapnill is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.