Harddrive!!!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2006, 07:26 PM   #11 (permalink)
True Techie
Join Date: Feb 2006
Posts: 202

I have 2 SATA drives and the icon BUT neither drive is listed there.

Just my card reader which lists drives I, J, K and L.

bryan64 is offline  
Old 04-04-2006, 08:00 PM   #12 (permalink)
Join Date: Dec 2005
Location: in the past
Posts: 1,144
Send a message via AIM to thebleakness

Originally posted by reckliss
I have it doesnt bother me...
Triple that!!

I always wondered what that was about.

thebleakness is offline  
Old 04-05-2006, 11:33 AM   #13 (permalink)
Do not Stare at my Avatar
Ste's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,571
Send a message via MSN to Ste

Now obviously, if you only have 1 Harddrive and that is the SATA Drive, taking it out while the computer is on, would be a very bad idea, but if you have a SATA drive that your not running the OS off of, you can take it out and plug it back in without any problems.
Ste is offline  
Old 04-05-2006, 03:00 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Dec 2005
Posts: 50

lol....ok, i'll try to ignore it. It's not gonna be easy but i think i can do it...haha =P
marcbraulio is offline  
Old 04-05-2006, 05:53 PM   #15 (permalink)
Super Techie
Join Date: Nov 2005
Posts: 333

I had the same problem from a memory card reader. All you have to do is right click on the start menu, select "Properties", then click on "Customize" in the lower right hand corner of the start menu properties menu, Then simply change the "Behavior" of "Safely remove hardware" to "Always hide" Bada boom bada bing, thats it...
DBD is offline  
Old 04-05-2006, 06:05 PM   #16 (permalink)
Master Techie
reggie_da_man's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567

Originally posted by Wayniac
Not sure, but is the jumper on the back set to master?
It's SATA, doesn't it not have jumpers?

reggie_da_man is offline  
Old 04-06-2006, 01:23 AM   #17 (permalink)
Master Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134

nah, neither of my two SATAs show up....

joshd is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.