Guess what I OC I got with my Proc ! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-17-2007, 12:53 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Default Guess what I OC I got with my Proc !

3.1 GHZ WOOOO.

CPU-Z Validator Database

Thats mine = )
Thanks a bunch guys.. It was actually runnable at 3.3ghz, but I thought it would be safer to keep it at 3.1 (so at least my vista would report it being 5.5, a round number to me.)

anyways.. I need a bit of help.
what can I use to test stability? I know abot orthos, superpi, and etc.
But I'm not sure how you use those.. can anyone help me out?

How about memory? does everyone usually suggset memtest? How does that work?

Thanks!
__________________

andrewsvalesen is offline  
Old 12-17-2007, 01:01 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
LeftEyeBlind's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: America
Posts: 482
Send a message via MSN to LeftEyeBlind
Default Re: Guess what I OC I got with my Proc !

Nice!

I've gotten my brisbane to 3.0Ghz, but it wasn't stable, I can't get it to even boot into windows at anything passed 2.86, unless ofcourse I kick my vcore up to an unsafe level, but even then so, its not stable.

Your a member of the 3Ghz club now.
__________________

__________________
PROJECT WOLFDALE<br><br>GIGABTE GA-P35-DS3L (Rev. 2)<br><br>Intel Core 2 Duo e8400 "Wolfdale" 3.66Ghz<br><br>2X512MB Patriot Extreme - 1X1GB Mushkin<br><br>BFG 8800GT OC<br><br>Antec Nine Hundred
LeftEyeBlind is offline  
Old 12-17-2007, 01:43 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Default Re: Guess what I OC I got with my Proc !

thanks = )
andrewsvalesen is offline  
Old 12-17-2007, 01:50 AM   #4 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default Re: Guess what I OC I got with my Proc !

get prime95 and run a torture test. It's one of the best stability testers out there. Nice OC by the way, that Foxconn board is great. What temps are you at? and what's your voltage? My cpu is at 3.42ghz right now, but it came at 3.2ghz stock so there wasn't much headroom.
__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 12-17-2007, 02:04 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Default Re: Guess what I OC I got with my Proc !

I'm at 1.4v and my temps are 32C
I have some good air cooling though

TJ-09 case with a Zalman zn900
andrewsvalesen is offline  
Old 12-17-2007, 02:04 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Default Re: Guess what I OC I got with my Proc !

Nevermind
andrewsvalesen is offline  
Old 12-17-2007, 02:15 AM   #7 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: Guess what I OC I got with my Proc !

cool, now try that with a Toledo core. . 1.6v baby.
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 12-17-2007, 07:33 PM   #8 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: Guess what I OC I got with my Proc !

it looks like you have more headroom with that if the voltage is at 1.4 and your temps are only at like 32C

im hoping i can get my 4200+ up to around 3.3-3.5 range.
__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Old 12-17-2007, 08:31 PM   #9 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Guess what I OC I got with my Proc !

^^a brisbane 4200 pete?^^
good luck with that, champ....if its a windsor, you will have to give it waaaaaaaaaay too much voltage for that speed. if it will even turn on. a brisbane, possible. but not easy.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 12-17-2007, 08:50 PM   #10 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default Re: Guess what I OC I got with my Proc !

I wonder how has the record for highest, stable, AMD clock speed in these forums? Because I have my x2 6400 at 3.44ghz right now, and at 3.5ghz its a little unstable, but i can try to tweak it a bit by raising the voltages a bit.
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
250@ mobo and proc taintedplay New Systems | Building and Buying 3 12-09-2007 08:30 PM
New Monitor Time.... I guess?? sadisticmidget New Systems | Building and Buying 17 08-26-2007 07:32 PM
i think my proc is dying Poizen22 New Systems | Building and Buying 2 07-28-2007 06:31 PM
New proc, need to know if my heatsink/HSF is good enough. djg320 Overclocking and Modding 4 05-28-2007 10:33 PM
Guess what? Another new build thread! ycoidi2000 New Systems | Building and Buying 8 04-08-2007 08:30 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.