graphics cards AGAIN - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-05-2005, 06:22 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 169
Default graphics cards AGAIN

ok what is better in the long term? a radeon x800 xt platinum edition or 2 geforce 6800 ultras linked together? money is no problem.
__________________

__________________
coming soon

x blade case
antec true power 550 watt power supply
amd x2 dual core 4400+
1 gig ddr400 memory
gigabyte 4x dual layer drive
nvidia 7800 gtx 512mb
gigabyte k8n pro sli motherboard
1 western digital 10,000rpm 74gb hard drive
1 western digital 320gb hard drive
devil_warrior is offline  
Old 01-05-2005, 06:42 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 268
Default

You could wait a while until the romoured ATI linking system comes out and have 2xX800XT Platinums.
__________________

__________________
jono199 is offline  
Old 01-05-2005, 06:43 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 169
Default

can you please provied a link to that information i hope it is true
__________________
coming soon

x blade case
antec true power 550 watt power supply
amd x2 dual core 4400+
1 gig ddr400 memory
gigabyte 4x dual layer drive
nvidia 7800 gtx 512mb
gigabyte k8n pro sli motherboard
1 western digital 10,000rpm 74gb hard drive
1 western digital 320gb hard drive
devil_warrior is offline  
Old 01-05-2005, 06:57 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 414
Default

ATI's SLI solution is only a rumor now and will only likely be released in the middle of this year sometime or even later so don’t bother waiting for it to come out.

As for with one will last you longer I have to say the 2 x 6800 Ultras in SLI.

Although you cant get them yet in any stores in PCI-E versions i suggest you get the 6800GT's instead if you want it straight away it will be the exact same thing as the ultras.

Also make sure your mobo support SLI.

Neosteve
__________________
<center>

<a href=\'http://fusion.vault9.net/inbound.php?user=Neosteve\' title=\'Get Fused!\'>
<img src=\'http://fusion.vault9.net/code/468x60.jpg\' alt=\'\' style=\"border:0;\" /></a>
</center>
neosteve is offline  
Old 01-05-2005, 06:58 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 268
Default

As I said rumoured.

Not face but i think it came from either the register or somewhere else like that. ATI have said nothing, though apparentely you don't need to contect the cards directly.
__________________
jono199 is offline  
Old 01-05-2005, 06:59 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 169
Default

but can i order the pci verisons online?
__________________
coming soon

x blade case
antec true power 550 watt power supply
amd x2 dual core 4400+
1 gig ddr400 memory
gigabyte 4x dual layer drive
nvidia 7800 gtx 512mb
gigabyte k8n pro sli motherboard
1 western digital 10,000rpm 74gb hard drive
1 western digital 320gb hard drive
devil_warrior is offline  
Old 01-05-2005, 07:06 AM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 268
Default

Why not look on a suppliers website?

We can't help you with suppliers unless you tell us where your from.
__________________
jono199 is offline  
Old 01-05-2005, 07:10 AM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 169
Default

im in melbourne, victoria, australia
__________________
coming soon

x blade case
antec true power 550 watt power supply
amd x2 dual core 4400+
1 gig ddr400 memory
gigabyte 4x dual layer drive
nvidia 7800 gtx 512mb
gigabyte k8n pro sli motherboard
1 western digital 10,000rpm 74gb hard drive
1 western digital 320gb hard drive
devil_warrior is offline  
Old 01-05-2005, 07:43 AM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 414
Default

There where rumor that ATI where going to do SLI through a Driver and weren’t going to use the SLI Bridge connector thing to do SLI.
But all it remains is still a rumor.

Neosteve
__________________
<center>

<a href=\'http://fusion.vault9.net/inbound.php?user=Neosteve\' title=\'Get Fused!\'>
<img src=\'http://fusion.vault9.net/code/468x60.jpg\' alt=\'\' style=\"border:0;\" /></a>
</center>
neosteve is offline  
Old 01-05-2005, 08:44 AM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 169
Default

so 2 radeons in june? is the best way to go? and can radeon be used with intels motherboards?
__________________

__________________
coming soon

x blade case
antec true power 550 watt power supply
amd x2 dual core 4400+
1 gig ddr400 memory
gigabyte 4x dual layer drive
nvidia 7800 gtx 512mb
gigabyte k8n pro sli motherboard
1 western digital 10,000rpm 74gb hard drive
1 western digital 320gb hard drive
devil_warrior is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.