Got my 2.66P4 up to 3.14 ghz and still stable! - Page 8 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-20-2006, 10:28 PM   #71 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 750
Send a message via AIM to NOGA
Default

1.36Volts | temps are 42 at most load

Edit: now that i look at my chart, i got to 44 for 12secs and 43 for 27secs
__________________

__________________
<a href=\"http://imageshack.us\"><img src=\"http://img209.imageshack.us/img209/7308/sigset7kw.jpg\" border=\"0\" width=\"468\" alt=\"Image Hosted by ImageShack.us\" /></a>
NOGA is offline  
Old 02-20-2006, 10:29 PM   #72 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Did you try the volts at 1.4V?
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Old 02-20-2006, 10:32 PM   #73 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 750
Send a message via AIM to NOGA
Default

no not yet, should i bost it then test it?

were should i stick my RAM timings and stuff?
__________________
<a href=\"http://imageshack.us\"><img src=\"http://img209.imageshack.us/img209/7308/sigset7kw.jpg\" border=\"0\" width=\"468\" alt=\"Image Hosted by ImageShack.us\" /></a>
NOGA is offline  
Old 02-20-2006, 10:33 PM   #74 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Yes.
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.