Is This a Good Case? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-24-2004, 09:01 PM   #31 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Here's my current case :P

http://www.newegg.com/app/ViewProduc...164-004&depa=1
__________________

__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 09-24-2004, 09:01 PM   #32 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 273
Send a message via AIM to Von Theron
Default

Sorry for the mistake i meant what do you think of my next pc that i will be building shortly.
__________________

__________________
Von Theron is offline  
Old 09-24-2004, 09:02 PM   #33 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 120
Send a message via AIM to DaShizNit609 Send a message via Yahoo to DaShizNit609
Default

in my opinion its pretty damn nice. what are your 3dmark scores and such?
__________________
AMD XP 3000+ @2.47 Ghz
ATI 9600 Pro soon to be 6800 GT
1GB corsair VS 3200
520 Watt aspire PSU
Sound Blaster Audigy 2
2x 80 gb WD standard 7200 rpm
2x 120 gb WD standard 7200 rpm
14.4k modem (seriously)
5x 80mm fans
DaShizNit609 is offline  
Old 09-24-2004, 09:03 PM   #34 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Quote:
Originally posted by DaShizNit609
in my opinion its pretty damn nice. what are your 3dmark scores and such?
Iv'e heard of it but never ever tried it before.
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 09-24-2004, 09:03 PM   #35 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 120
Send a message via AIM to DaShizNit609 Send a message via Yahoo to DaShizNit609
Default

do you only have the 1x 80 mm fan in it?
__________________
AMD XP 3000+ @2.47 Ghz
ATI 9600 Pro soon to be 6800 GT
1GB corsair VS 3200
520 Watt aspire PSU
Sound Blaster Audigy 2
2x 80 gb WD standard 7200 rpm
2x 120 gb WD standard 7200 rpm
14.4k modem (seriously)
5x 80mm fans
DaShizNit609 is offline  
Old 09-24-2004, 09:04 PM   #36 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Quote:
Originally posted by Von Theron
Sorry for the mistake i meant what do you think of my next pc that i will be building shortly.
I like your new system a lot! Nice CPU!!! You plan on OCing?
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 09-24-2004, 09:05 PM   #37 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Quote:
Originally posted by DaShizNit609
do you only have the 1x 80 mm fan in it?
No, I actually have three 80 mm fans in it.

Do you think that maybe my mobo is giving me false readings? Is this possible?
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 09-24-2004, 09:06 PM   #38 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 273
Send a message via AIM to Von Theron
Default

no sorry your got me wrong did u read the next post i send lol i said that - that would be my next build.
__________________
Von Theron is offline  
Old 09-24-2004, 09:07 PM   #39 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

OHHHH! Sorry about that!
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 09-24-2004, 09:07 PM   #40 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 120
Send a message via AIM to DaShizNit609 Send a message via Yahoo to DaShizNit609
Default

this is VERY possible and i bet it is just reading it wrong. because it doesnt seem like ur non oc'd system should be nearly that warm... try flashing the bios to a newer version and see if that works. i'd try doing that before dishing out 50-80 dollars to only find out that it wasnt the case but your mobo.
__________________

__________________
AMD XP 3000+ @2.47 Ghz
ATI 9600 Pro soon to be 6800 GT
1GB corsair VS 3200
520 Watt aspire PSU
Sound Blaster Audigy 2
2x 80 gb WD standard 7200 rpm
2x 120 gb WD standard 7200 rpm
14.4k modem (seriously)
5x 80mm fans
DaShizNit609 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.