Good aquamark score?!?! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-20-2004, 12:30 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 250
Send a message via AIM to lev2323
Default Good aquamark score?!?!

I have been scoring about 16,500 on my comp. Is this good for my setup? (see below) If not, what can I do to get it higher or what is holding it back? I tried to OC the vid card, but it freezes only with one click higher than stock! Let me know.
__________________

__________________
My Computer:
C2D E6420 2.13, FSB 1066MHz
OCZ SLI-ready 1066MHz 5-5-5-15T
eVGA NF63 motherboard
eVGA 8800GTS 640MB
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro 32 bit
OCZ GameXstream 700w PSU
lev2323 is offline  
Old 07-20-2004, 02:01 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

Wow i just asked this question somewhere else :S . Well my pc (gaming) got a 60,000 something.
__________________

__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 07-20-2004, 03:31 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 722
Default

My System 2 gets a score of ~16k on Aquamark 3... so I would say yours is about average for that setup.

Although you should really invest in a Radeon 9800 Pro... they are nice and cheap now.
__________________
[size=0.5]Full Aluminium ThermalTake Case
Asus A7N8X-E-Deluxe
AMD Athlon XP 3200+ *400 FSB* Barton (2.2GHz)
ThermalTake Volcano 11+ Xaser Edition Air Cooling
1024MB Corsair TwinX XMS 3200 (Dual Channel 2x512) 2-3-2-6
256Mb XFX 7800 GS EXTREME
2x WD Raptors (10krpm 8MB Cache) 36.7GB using RAID -0
Video Logic SonicXplosion 5.1 Soundcard
[/size]
Kangaroo is offline  
Old 07-20-2004, 03:43 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

What did you system 1 rank?
__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 07-20-2004, 05:42 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 722
Default

About 46k, my memory/CPU isn't even running at stock speed at the moment. Running at about 190MHz FSB - which is a core speed of 2090MHz, it should be 2200MHz.

I am going to mod my 9800 Pro to a 9800 XT.
__________________
[size=0.5]Full Aluminium ThermalTake Case
Asus A7N8X-E-Deluxe
AMD Athlon XP 3200+ *400 FSB* Barton (2.2GHz)
ThermalTake Volcano 11+ Xaser Edition Air Cooling
1024MB Corsair TwinX XMS 3200 (Dual Channel 2x512) 2-3-2-6
256Mb XFX 7800 GS EXTREME
2x WD Raptors (10krpm 8MB Cache) 36.7GB using RAID -0
Video Logic SonicXplosion 5.1 Soundcard
[/size]
Kangaroo is offline  
Old 07-20-2004, 05:44 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 171
Default

I get about 51k i think... check out my link in my sig.
__________________
<center>
Pentium 4 2.8 with M0 stepping.
Only air cooling tho
<br>
<a href=\"http://www.extreme64.com\"><b>Extreme64.com</b></a>
<br>
<a href=\"http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1152343400\">Aquamark03</a></center>
domwells is offline  
Old 07-20-2004, 08:01 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

I was just fooling around and I got 62k, did a little overclocking and stuff, only raised it about 2k, but oh well, still better.
__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 07-21-2004, 10:07 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 250
Send a message via AIM to lev2323
Default

OK, but should mine be higher? I am at 2.8 stock and 800 FSB (2 x 512 of DRR3200) and a 9600 SE. Should I not be scoring higher than 16,600? What can make it faster, other than new vid card and OCing?
__________________
My Computer:
C2D E6420 2.13, FSB 1066MHz
OCZ SLI-ready 1066MHz 5-5-5-15T
eVGA NF63 motherboard
eVGA 8800GTS 640MB
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro 32 bit
OCZ GameXstream 700w PSU
lev2323 is offline  
Old 07-21-2004, 10:54 AM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 171
Default

sounds about right... get a 5900 and you'll double your score!
__________________
<center>
Pentium 4 2.8 with M0 stepping.
Only air cooling tho
<br>
<a href=\"http://www.extreme64.com\"><b>Extreme64.com</b></a>
<br>
<a href=\"http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1152343400\">Aquamark03</a></center>
domwells is offline  
Old 07-21-2004, 10:56 AM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 250
Send a message via AIM to lev2323
Default

Pardon my ignorance...but what is 5900???
__________________

__________________
My Computer:
C2D E6420 2.13, FSB 1066MHz
OCZ SLI-ready 1066MHz 5-5-5-15T
eVGA NF63 motherboard
eVGA 8800GTS 640MB
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro 32 bit
OCZ GameXstream 700w PSU
lev2323 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.