geforce 6800go - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-18-2004, 10:31 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 582
Default geforce 6800go

geforce6800go... i imagine this graphics card runs about the same speed as the 6800 original but with lower voltage and all, does this basically mean the same as mobile processors? can you overclock these alot more? and if im not mistaken they do use AGP just like any other graphics, so they should be compatible...

will this work and allow insane overclocking?
__________________

__________________

The World is my trashcan and i intend to fill it...
Leonidas is offline  
Old 11-18-2004, 10:39 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

It really doesent OC that well. The cooling isnt great so you cant OC it very far. Id say its the equivalent to a 6800 but its better than any other go VId so its good. I love it in my Alienware, It totally Pwns!! And yes it runs in an AGP slot.
__________________

Nvidia fan boy is offline  
Old 11-19-2004, 12:43 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 582
Default

but what i msuggesting is putting it into a normal computer, and giving it some damn fine cooling... then once you put on some good heatsink, and a few fans, you overclock the hell out of it cause it prolly runs cooler naturally than a normal 6800... what is the price difference?
__________________

The World is my trashcan and i intend to fill it...
Leonidas is offline  
Old 11-19-2004, 02:42 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 582
Default

bump, i want your opinions on this.
__________________

The World is my trashcan and i intend to fill it...
Leonidas is offline  
Old 11-19-2004, 05:39 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

I don't know, haven't even seen anything about a 6800go
Nubius is offline  
Old 11-20-2004, 03:34 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 217
Send a message via AIM to D4RK GR4YL3N
Default

They use a different connector, MXM I believe. So no, you cant put one if desktop computers.

edit: MXM Module, and not all of the 6800go's use it. So it may be possible, but I doubt it.
__________________
Athlon 64 @ 2.3 ghz
Chaintech mobo
9800 Pro
1 gig RAM
2x 160 gig sata
Audigy 2 zs
dvd/cdrw
D4RK GR4YL3N is offline  
Old 11-21-2004, 12:21 AM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 582
Default

ive seen on some places where it says its pcie anyways, so nevermind.
__________________

__________________

The World is my trashcan and i intend to fill it...
Leonidas is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.