FPS:Video Card Question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-28-2006, 09:29 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,243
Send a message via AIM to CrAzY_GaMeR_07
Default FPS:Video Card Question

Is this what i should be getting on the Video Stress Test with a 7900GTX?

I am happy with it, but this is my first "high end" card so I don't know..



~Joe
__________________

__________________
CrAzY_GaMeR_07 is offline  
Old 12-28-2006, 09:47 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Dexaroni's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 551
Send a message via AIM to Dexaroni Send a message via MSN to Dexaroni
Default

What are the settings that you have your game at? I am getting around 110 FPS with my setup with CSS at 100 percent full graphics, at 1024x768 resolution.

I can believe that if you have it at medium or low settings with that card that that is the right FPS.

Dex
__________________

__________________
Dexaroni is offline  
Old 12-28-2006, 11:08 PM   #3 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

i had 240 on mine with 1680x1050, 6xAA 16xAF
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 12-29-2006, 12:03 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

280 ish over here, 1680x1050 4XAA 16xAF
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 12-30-2006, 03:53 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Dexaroni's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 551
Send a message via AIM to Dexaroni Send a message via MSN to Dexaroni
Default

I hate you guys.
__________________
Dexaroni is offline  
Old 12-30-2006, 03:59 AM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

dang now i want to see what i get. trouble is i have dialup and don't have all the CS:S updates :amazed:. i'll have to do it on 1600x1200 though.
Nitestick is offline  
Old 12-30-2006, 02:17 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Dexaroni's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 551
Send a message via AIM to Dexaroni Send a message via MSN to Dexaroni
Default

I will never understand the thought behind having a computer THAT nice and having no high speed internet, unless you live in a remote area of course.
__________________
Dexaroni is offline  
Old 12-30-2006, 02:39 PM   #8 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default

i get my high speed beamed to me from a satelitte in space,
because i live in a remote area (or so it seems sometimes).
really. i'm not kidding.
i'm gonna have to get this cs:s game i've been hearing alot about it.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 12-30-2006, 03:04 PM   #9 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

I will install it later and leave it update overnight, and then tell you what I get. Only be able to run it at 1280x1024 though.
joshd is offline  
Old 12-30-2006, 03:55 PM   #10 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

Quote:
Originally posted by nagasama
i get my high speed beamed to me from a satelitte in space,
because i live in a remote area (or so it seems sometimes).
really. i'm not kidding.
i'm gonna have to get this cs:s game i've been hearing alot about it.

Same here. No online multiplayer for me.
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.