First time building computer... - Page 6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-25-2005, 03:37 PM   #51 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 168
Default

Then that would give you a chance to flash the BIOS. Have you tried a boot floppy? Your manual has instructions on flashing the BIOS with the latest version from ASUS. See if you are comfortable with that procedure. If I were you, I'd try it.
__________________

gsbtech is offline  
Old 02-25-2005, 03:42 PM   #52 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 99
Default

Uh-oh, I just tried to reset the BIOS again because it wouldn't give me anything when it booted, and now when I try to power-on, it won't, even though the green LED Light on my motherboard is green... everything is plugged in the same, except now it wont boot up... this is bad I think
__________________

mystikast is offline  
Old 02-25-2005, 03:44 PM   #53 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 168
Default

Well... make sure the battery is back in and the jumper is secure in the default position. Did you buy that board at a place with a good return policy?
gsbtech is offline  
Old 02-25-2005, 03:45 PM   #54 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 99
Default

Ehh I bought it at tigerdirect.com with the processor
mystikast is offline  
Old 02-25-2005, 03:47 PM   #55 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 99
Default

Its all secure...
mystikast is offline  
Old 02-25-2005, 03:49 PM   #56 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 99
Default

Oh, weird, okay I got it too boot, don't know how, I held the reset button when I hit the power one, don't know why that would work though...
mystikast is offline  
Old 02-25-2005, 03:55 PM   #57 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 168
Default

hmmm.... has me wondering about the front panel connections.

so what the heck, try a single memory stick, try flashing the BIOS, try booting on a floppy, try unplugging the floppy and booting on CDROM....
gsbtech is offline  
Old 02-25-2005, 03:57 PM   #58 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 99
Default

Alright, will do, Ill get back to you in an hour with the results O.o
mystikast is offline  
Old 02-25-2005, 04:17 PM   #59 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 99
Default

*Sigh*

When I boot I don't even get any picture on my monitor, I've tried reseting the BIOS twice, still no picture, everything is in place...
mystikast is offline  
Old 02-25-2005, 04:38 PM   #60 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

I got a motherboard today from Tigerdirect.com and its ****ed up BADLY..... stupid idiots
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.