Finaly. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-11-2005, 04:34 AM   #1 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default Finaly.

Ok guys, i recently had issue's with my registry going terribly corrupt. All signs started to point to my PSU messing up, because when i used my hard drive a lot i noticed the fans slowing down and i noticed the lights got darker. Well i got me a new PSU with decent amps on the 12v rail. And while i was at it i got some cheap OCZ ram, just 2x 256mb sticks of it at DDR 400 (pc3200) with timmings of 2-3-3-6, for $40 each. Was it a decent buy? Oh and does this **** here look normal in cpuz http://img146.echo.cx/img146/2325/cpuz6ee.jpg
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 06-11-2005, 04:38 AM   #2 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

nice buy, the only thing i see wrong is you using MSn expler lol. btw if its 2x256 sticks shouldnt it be dual channel?
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 06-11-2005, 04:39 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Socket 754 dont support dual. Thats why my next buy is going to be a new 939 mobo. And only reason i use MSN is because thats the only cheap ISP out here. And theres no DSL lines. But does everything look correct, because im starting to overclock this again but very slowly in the bios instead of core center.
c0rr0sive is offline  
Old 06-11-2005, 05:26 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 29
Default

Same reason why I use MSN. I get 400 kb/s download times so Im happy.
Its a Me Mario is offline  
Old 06-11-2005, 05:28 AM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Erm im dial up, your probably msn high speed..... BUT BACK ON TOPIC!
c0rr0sive is offline  
Old 06-11-2005, 11:55 AM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Found my memory on the ocz site, http://www.ocztechnology.com/product..._pc_3200_rev_3

Sadly i cant get my HTT above 215, where with my old crappy memory could get 250 easly........ wtf is up with that lol
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.