finally oc'd my cpu today.... i need help with somethin quick. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-22-2006, 02:07 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

well it hasnt froze, blue screens, or done anything wrong in superpi.. ill let superpi run tonigth when i sleep... im off to play baldurs gate 2
__________________

Static_11 is offline  
Old 04-22-2006, 02:17 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

lol superpi will take something like 30-31 minutes . you need to prime it buddy.
__________________

Nitestick is offline  
Old 04-22-2006, 02:19 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

dude it isnt stable unless you can run prime95 for 12+ hours. dont shortcut stability, not a good idea.
wtk pro l is offline  
Old 04-22-2006, 05:56 PM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

WATS VCORE?!?!?!?!?!
nitestick plz explain.
john3 is offline  
Old 04-22-2006, 06:13 PM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

www.google.com

VCORE is the voltage supplised to the cpu

STOP ASKING HIM TO RUN A MEMORY DIVIDER HE ALREADY IS!!

He's safe until 270 which his ram would be running at 198mhz. Which this ram is probably PC3200 ram so 200mhz is stock if you didnt know

Anyways 270*11 VCORE 1.500 with 104% and this is the exact same settings i am running and its only 1.5V in windows for some odd reason
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 04-23-2006, 03:51 AM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

cpu voltage: a.k.a; CPU VID, VCORE, CORE VOLTAGE, PROCESSOR VOLTAGE, PROCESSOR VID. vcore is kind of like a variable in algebra or physics. i assume vcore has been adopted from originally being an engineering term which would have been written Vcore (core as a subscript) to denote the voltage of processor core in calculations
Nitestick is offline  
Old 04-23-2006, 04:55 AM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
[url]STOP ASKING HIM TO RUN A MEMORY DIVIDER HE ALREADY IS!!
Thank you....


anyway... i left today at about 4 or 5 i forget when and was going to prime it... i got home at ten and was planning on talking to a friend till i went to bed but instead i come home to find out my dad FOR SOME FRIGGEN REASON turned my comp off.. so im just gunna run it when i sleep...
__________________

Static_11 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.