Factory OC'ed card, How far can i push it? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-12-2006, 11:09 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

i have, but the problem is i the highest ive ever gotten on 3dmark05 is 7642 and thats with the cpu at 2.4 (4400+) and the GPU at 505/1405. it sucks because that is so low for my system.
__________________

wtk pro l is offline  
Old 03-12-2006, 11:23 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 47
Default

Ya it crapped out after 5 min into 3dmark 06 with 550/1300. Now it has decided to artifact at 520/1.21. Im using rivatuner and tried ntune also. Im wondering what teh prob is and why its being so flaky. I am running the 8.4.2.0 drivers, maybe its not working well with rivatuner. So confused.
__________________

hednik is offline  
Old 03-12-2006, 11:56 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 686
Default

Quote:
Originally posted by wtk pro l
i have, but the problem is i the highest ive ever gotten on 3dmark05 is 7642 and thats with the cpu at 2.4 (4400+) and the GPU at 505/1405. it sucks because that is so low for my system.
that is a really good score for a 6800 gs. It beats my Oc'ed 7800 gt! -Charlie
__________________

__________________
slick_tech15 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.