Experimental PC: **edit**for lack of a "special" case - Page 8 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-27-2005, 10:22 PM   #71 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

googone has alcohol in it, that's why it works....but not 91% muchless 99% lol
__________________

Nubius is offline  
Old 01-27-2005, 10:41 PM   #72 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
googone has alcohol in it, that's why it works....but not 91% muchless 99% lol
i don't like it cuz it smells like crap, better to smell alcohol and burn away my nose than smell googone lmao. probably killed half my brain by now washing my face with it, alcohol fumes shoot right up my nose and kill my eyes!
__________________

__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 01-27-2005, 10:58 PM   #73 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

lol....'I washed my face and now I forgot how to overclock'

I can see it now.....
Nubius is offline  
Old 01-28-2005, 12:04 AM   #74 (permalink)
Sui
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: Socal
Posts: 665
Default

It was a joke, hence the bomb comment. Yeah I did mean isoprypol alcohol. No it wouldn't blow up, but if it did catch fire i'm sure it would burn your house down before you could put it out. I was gonna make another comment about painting flames on the side of the fridge but I had to go.

I actually had a computer like that once, it had some bad ram, so I made a coat hanger into a stand for a fan so it would run without crashing. It looked..... interesting, in a frankinstein sort of way.
Sui is offline  
Old 01-28-2005, 12:06 AM   #75 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Quote:
Originally posted by jaksback
for now.........
Nice Jak. Very original

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 01-29-2005, 01:58 AM   #76 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

burn it
__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Old 01-29-2005, 04:52 AM   #77 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

you shoulda seen what my cats did to that setup in the above pic, ehem, little brats tore it up, but luckily for them they din't ruin anything. I'da had to.....ah hell, i couldnt hurt my little babies, they are my kids. ah well, geeks and their animals.....what can i say, if it weren't for my cats and my computer(s) i'd be one lost pup.......
jaksback is offline  
Old 01-29-2005, 05:29 AM   #78 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

What about me jak!? Dont I count for nothin!?

:P
Nubius is offline  
Old 02-03-2005, 12:10 AM   #79 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

you count for a lot by little buddy......

again nubius hooked me up with a better cdrom and a 10gb HD. Last night i aquired a case (w/a pIII mobo and slot 1 cpu) that was all dirty, scratched, and yucky lookin but with some patience and TLC I fixed it right up. i took out the mobo and put the one thats in the first pics in the case. now its running xp professional and is hooked to my router (still fighting w/configuring my 2 pc's to see each other).
Results:
jaksback is offline  
Old 02-03-2005, 12:50 AM   #80 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 284
Default

My little borther has quite a bit lego, e has all of the Knight Kingdom lego and random other ones, i am also building the case!
__________________

comrad is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.