Everest's Memory timing problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-14-2006, 06:24 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 77
Default Memory timing problems

Well I just recently set my DDR2-800 Corsair Memory to their stock timings(5-5-5-12) and went into Everest to make sure they were set correctly. Then I realised the everest Timings were bork bork... this is what they say:
@ 400 MHz 5.0-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 270 MHz 4.0-4-4-13 (CL-RCD-RP-RAS)

I checked CPU-Z and it showed the correct timings, but when I went to the timing table it showed the same thing. I'm a bit new with the Memory specs so if i'm missing something obvious here....
__________________
CPU: Core 2 Duo E6600
MOBO: P5W DH Deluxe
GPU: ATI 1950XTX
RAM: 2GB DDR2-800 Corsair RAM
PSU: OCZ GameXStream 700W
SPU: X-FI XTreme Music
HDD: 10,000RPM 150GB Raptor

All in a Thermaltake Armor
Got a few LEDs too...
Inziladun is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.