easytune 4 prob - please help!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-23-2004, 06:09 AM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default easytune 4 prob - please help!!!

i have a gigabyte 7vm400m motherboard and when i run easytune 4 a box appears saying

"scanbiosinfo fail"

then when i click ok another box appears saying

"we don't support this motherboard"

then when i get into the program all the features are locked and when i unlock them the program crashes.

i am using an axp 2200+ and 256 or ddr 333 ram

thanks
wayne
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 05-23-2004, 12:07 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 340
Default

upgrade the bios
__________________

__________________
I wish I had a computer but I am broke!!!
AndrewtheGreat is offline  
Old 05-25-2004, 05:50 AM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

ok, i did that and it fixed it
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.