E6600 Try #2 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2008, 12:30 PM   #11 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: E6600 Try #2

keep pumping the core voltage up. I wouldn't pass 1.5v if I were you, but don't lower the voltage when you lower your fsb. Take it to 1.45 or so and then find the highest fsb that it will work at and go form there.
__________________

__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 12-01-2008, 03:53 PM   #12 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default Re: E6600 Try #2

Voltage

__________________

__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 12-01-2008, 03:56 PM   #13 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: E6600 Try #2

try 1.5fsb voltage! hohoho
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 12-02-2008, 06:22 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Location: CanaDA!
Posts: 33
Default Re: E6600 Try #2

ok i got the system on with 3.6 GHz with 1.5 core voltage but don't know if its stable
RawrBeast is offline  
Old 12-02-2008, 06:38 PM   #15 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: E6600 Try #2

Run Prime 95, Orthos or Intel Burn test. I prefer Intel Burn Test. It's what Intel uses to test their chips before shipping and it only takes a few minutes.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 12-02-2008, 06:58 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Location: CanaDA!
Posts: 33
Default Re: E6600 Try #2

Ok so Intel Burn test restarted my computer at 3.6? lol so i toned it down to 3.4 and it said success
RawrBeast is offline  
Old 12-02-2008, 07:19 PM   #17 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: E6600 Try #2

sweet then your stable! Run 3dmark 06 and give us some numbers.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 12-02-2008, 10:38 PM   #18 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Location: CanaDA!
Posts: 33
Default Re: E6600 Try #2

Are these the numbers that you want?

SM2.0 Score = 5519
HDR/SM3.0 Score = 5656
CPU Score = 2971
RawrBeast is offline  
Old 12-02-2008, 11:08 PM   #19 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: E6600 Try #2

nah we want the main score!

and man!!!!! e6600 scores yaoza!! literally half of a q6600, i guess 3dmark has great scaling
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 12-03-2008, 12:33 AM   #20 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: E6600 Try #2

hmmm, take her back up to 3.6 for a 3dmark run. She may not be stable for everyday use, but she probably is stable enough for a 3dmark run. Just take her back down once you are done.
__________________

__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E6600 --> Q6600 w-r-g New Systems | Building and Buying 11 02-27-2008 04:21 PM
Best e6600 HS RalliArt882 New Systems | Building and Buying 8 11-24-2007 02:08 PM
P5B-E & E6600 overclocking mattchew13 Overclocking and Modding 1 07-22-2007 04:46 AM
E6600 Idle temps STATus h2O Overclocking and Modding 3 04-02-2007 09:11 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.