Dual LAN ports - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-31-2005, 10:58 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 296
Default Dual LAN ports

i want to know why some motherboards have dual RJ45 ports. does it increase the speed if you have them both plugged in or something? or are they there to look pretty?
__________________

__________________

AMD Athlon 64 3200+ \"Venice\"
ASRock 939Dual-SATA2
2GB OCZ Platinum DDR400
eVGA 256mb 6800GT
ANTEC 430watt TruePower 2.0
WD 160GB 8MB cache HDD
NEC 16x Dual Layer DVD+/-RW
xteam02001 is offline  
Old 01-31-2005, 11:02 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

it's used for internet connection sharing.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 01-31-2005, 11:03 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 296
Default

oh ok. i forgot about that
__________________

AMD Athlon 64 3200+ \"Venice\"
ASRock 939Dual-SATA2
2GB OCZ Platinum DDR400
eVGA 256mb 6800GT
ANTEC 430watt TruePower 2.0
WD 160GB 8MB cache HDD
NEC 16x Dual Layer DVD+/-RW
xteam02001 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.