ddram voltage - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-15-2005, 04:55 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 142
Default ddram voltage

I have some corsair xms pc 3200 ram. Im lowering the timmings and want to up the votage, If i put the votage up to 2.7 will it run with lower timmings?
__________________

jester6565 is offline  
Old 08-15-2005, 07:21 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

First, why are you lowering the timings? If you are trying to OC, you will actually want to raise the timings as needed.
__________________

__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 08-15-2005, 07:24 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

maybe he doesn't want to OC it and just wants tighter timings
Nubius is offline  
Old 08-16-2005, 08:32 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 142
Default

It came with higher timings than advertised so i put them where they were rated, and wanted to make them faster
jester6565 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.