CPU failure - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-21-2004, 10:18 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 144
Default CPU failure

I just put together my dream machine and I'm a little upset because it won't boot! Everything goes on O.K. but during the system check i get a "CPU test failed". Now i'm not sure If this has anything to do with it, but when i was installing the MoBo I accidently chipped a tiny tiny little black thing off of it. Could this be the Problem?
__________________

__________________
R.Y.N.O. (Rip Ya a New One)
Diabolic Minotaur ATX Case
Asus A8V Deluxe MoBo Wifi Edition
AMD Athlon 64 3500+ CPU
2x Corsair 512MB PC3200 DIMM\'s
2x Western Digital 120GB Serial ATA Harddrives in RAID 0
Asus 16x DVD-rom Drive
Pioneer 16x DVD+rw/-rw DL Drive
eVGA Geforce 6800 GT
Aspire 500w PSU
Circa219 is offline  
Old 09-21-2004, 10:34 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 393
Default

perhaps it could be.. could u maybe show us a picture?
__________________

__________________
\"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it.\"
-Aristotle
_SiLv3R_ is offline  
Old 09-21-2004, 11:00 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 144
Default

sorry no pic. its like this really small rectangular thing on it. Its about the size of the comma on your keyboard. I've already checked the CPU, PSU, and anything else I could think of. No luck. I guess I'll be calling RMA in the morning : (
__________________
R.Y.N.O. (Rip Ya a New One)
Diabolic Minotaur ATX Case
Asus A8V Deluxe MoBo Wifi Edition
AMD Athlon 64 3500+ CPU
2x Corsair 512MB PC3200 DIMM\'s
2x Western Digital 120GB Serial ATA Harddrives in RAID 0
Asus 16x DVD-rom Drive
Pioneer 16x DVD+rw/-rw DL Drive
eVGA Geforce 6800 GT
Aspire 500w PSU
Circa219 is offline  
Old 09-22-2004, 11:15 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default

Well, just about every tiny itsy bitsy piece of a large circuit board thing like a motherboard...where exactly on the mobo was this black "thing" that you chipped off?
Regulus is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.