COM Surrogate has stopped working - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-02-2009, 03:48 PM   #1 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default COM Surrogate has stopped working

Not sure if this is the right place to post this but all of a sudden I can't do benchmarks with 3dmark...

I keep getting that error...
I've tried all the solutions online that i can think of with removing/updating codecs and still no go...

This happened out of no where, it was fine like 2 weeks ago...
__________________

__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 12-02-2009, 03:50 PM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: COM Surrogate has stopped working

Have you tried:

Updating all hardware drivers.

Updating windows

Reinstalling 3dmark

reseting overclocks if any

Cleaning out all dust from case and heatsinks. ( A stretch I know)
__________________

Ste is offline  
Old 12-02-2009, 06:22 PM   #3 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: COM Surrogate has stopped working

everythings updated, re installed 3dmark more then once, everythings on stock....this is just really weird plus i doubt this has anything to do with dust...
this just worked like a week ago...
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 12-02-2009, 11:00 PM   #4 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: COM Surrogate has stopped working

got it working
just updated my nvidia drivers
its weird because i've run benchmarks with the current driver i had so idk why all of a sudden it stopped working..

thanks ste!
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 12-02-2009, 11:01 PM   #5 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: COM Surrogate has stopped working

Yea, computers are just werid.

I couldn't tell you why 99% of things go wrong, I just know how to fix it..

np,
Ste is offline  
Old 12-04-2009, 12:25 PM   #6 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: COM Surrogate has stopped working

ok now my pc is starting to tick me off...
now no online video is working, just keeps loading.
youtube, nfl,espn, facebook...none...
any video thats played online doesn't work... worked fine like 15 hours ago...
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 12-04-2009, 12:31 PM   #7 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: COM Surrogate has stopped working

Could be anything really, I would do all the basics first.

Like reseting router and flushing DNS revolver, perhaps even reseting modem.

Making sure broswers and flash players are up to date. As well as a windows update.

Doing spyware and virus scans.

Beyond that it could be HD dieing, bad memory or inconsistent voltages on the PSU.
But those are more unlikely..
Ste is offline  
Old 12-04-2009, 05:08 PM   #8 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: COM Surrogate has stopped working

Quote:
Originally Posted by Ste View Post
Could be anything really, I would do all the basics first.

Like reseting router and flushing DNS revolver, perhaps even reseting modem.

Making sure broswers and flash players are up to date. As well as a windows update.

Doing spyware and virus scans.

Beyond that it could be HD dieing, bad memory or inconsistent voltages on the PSU.
But those are more unlikely..
not really sure what drug my pc is on tbh...
ran trojan remover and reset a lot of stuff, nothing was found.
then an hour later everything works all of a sudden.
.
my pc is starting to boggle down and tick me off as the days go by...

still gotta send my old hd that crapped out on me...i'm on min hdd space now...
__________________

__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Microphone stopped working. Phate Hardware Repairs and Troubleshooting 3 06-30-2009 07:54 PM
Windows host process (rundll32) has stopped working: DESPERATE FOR HELP pianodude76 Microsoft Windows and Software 3 04-06-2009 10:54 PM
Task Scheduler Engine has Stopped Working sayaprayer Microsoft Windows and Software 0 12-02-2008 08:55 PM
Windows Vista, Keyboard And Mouse Stopped Working LOL_NESS Microsoft Windows and Software 10 03-05-2008 08:38 AM
Network connection stopped working!? farmboy1984 Hardware Repairs and Troubleshooting 4 04-28-2007 05:31 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.