Check it out: free trial of Windows XP Pro x64 - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-23-2005, 07:17 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 327
Default

partition ur hd and run it from the partition?
__________________

Echo_ is offline  
Old 02-23-2005, 07:18 PM   #22 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

wouldnt makeing a partition end up erasing the current data anyways?
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 02-23-2005, 08:47 PM   #23 (permalink)
Monster Techie
 
CntdwnToExtn's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Parents Basement...Still
Posts: 1,746
Send a message via MSN to CntdwnToExtn
Default

Quote:
Originally posted by gaara
Dual boot is basically running two or more operating systems on a single machine. During bootup, you are prompted to select which OS to boot from.

Pretty much ideal for people who need both Windows and Linux for different things, but it can work with any OS pretty much.

Anyways, I'm downloading it right now, I'll have my hardware possibly in a week so I'll try it out then.
i just made a new partition..about 10 gig for it..it runs fine....

i can't get zone alarm to run though... it has the big ol' X where it should have the data bars.

havn't really played around with it yet....

anyone know of free 64 bit programs you can download so i can see it runnin'??
__________________
[110.7896] Getting up from chair
[112.8798] Walking to fridge
[118.5234] Opening Fridge
[119.1439] CntdwnToExtn panic - no beer: Fridge empty!


CntdwnToExtn is offline  
Old 02-23-2005, 09:12 PM   #24 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,286
Default

do they even make 64bit programs yet?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-23-2005, 09:15 PM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
do they even make 64bit programs yet?
they've made them for a long while now i believe. just they aren't practical for like 99% of people...my friend Praetor from another forum uses like 2 for work, he says he's been using them forever. if i can find out the names i'll see if i can get more info on them.
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 02-23-2005, 09:18 PM   #26 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Be nice if they would make a lot more 64bit programs.... But im still curious why my installer says that the cdkey is invalid....
c0rr0sive is offline  
Old 02-23-2005, 09:39 PM   #27 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,343
Send a message via AIM to southernlady Send a message via Yahoo to southernlady
Default

Okay, here is the web site listing all the known PAID apps: AMD64
Also, Avast runs fine on it but I'm having to use the Windows Firewall ONLY which scares the bejebbers out of me cause I don't own McAfee and don't want to buy it. However, I am installing all my other security apps and they are running fine.

Firefox runs very well. So do all my chat programs,

For those who have it downloaded, there is a newsgroup. and for those who have issues with the key, it was suggested, go sign up again and get another key.

They explain the dual boot in the newsgroups. Liz
__________________
<font size=\"1\"><a href=\"http://www.prioritycomputers.net/\" target=\"_blank\">Priority Computers</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download506.html\" target=\"_blank\">AdAware SE</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2471.html\" target=\"_blank\">SpyBot-Search & Destroy</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2859.html\" target=\"_blank\">SpywareBlaster</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3045.html\" target=\"_blank\">SpywareGuard</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3155.html\" target=\"_blank\">HijackThis</a> | <font color=\"red\"> <a href=\"http://www.stealingisillegal.com/\" target=\"_blank\">Stealing is illegal</font></a> <form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\" method=\"get\"><br />
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search Tech-Forums!\"></form><font size=\"1\"><i>Powered by Emily!</i></font><br />
<br />
southernlady is offline  
Old 02-23-2005, 09:43 PM   #28 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Ive done tryed that. And i tryed it a 3rd time, still i get that invalid key crap :'(
c0rr0sive is offline  
Old 02-23-2005, 09:49 PM   #29 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,343
Send a message via AIM to southernlady Send a message via Yahoo to southernlady
Default

This is what is posted in the newsgroup in response to an email question on the exact same senario:

Quote:
What OS did you download. Was it XP 64bit or Server 2003 64bit. If you downloaded Server 2003 check your CD and you will find it does not have a AMD64 folder on the route. That means its 32bit, so your key will not work.

See my post below yours (Download for Server 2003 64bit is 32bit not 64bit. This was first reported on Saturday 19th Feb.
So check and make sure you downloaded the right copy, ok? Liz
__________________
<font size=\"1\"><a href=\"http://www.prioritycomputers.net/\" target=\"_blank\">Priority Computers</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download506.html\" target=\"_blank\">AdAware SE</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2471.html\" target=\"_blank\">SpyBot-Search & Destroy</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2859.html\" target=\"_blank\">SpywareBlaster</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3045.html\" target=\"_blank\">SpywareGuard</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3155.html\" target=\"_blank\">HijackThis</a> | <font color=\"red\"> <a href=\"http://www.stealingisillegal.com/\" target=\"_blank\">Stealing is illegal</font></a> <form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\" method=\"get\"><br />
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search Tech-Forums!\"></form><font size=\"1\"><i>Powered by Emily!</i></font><br />
<br />
southernlady is offline  
Old 02-23-2005, 10:00 PM   #30 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Im sure i did, because MSI linked me directly to the download site when i registerd my motherboard.
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.